Nagyon felek kb 23-00. kor. Tortent azota nemaludtam vagyis felek Elaludni valosag lehetett?
Ez nem vicc!!!
Elaludtam es valamiert megebredtem es kinyitottam szemem
Lattam egy nagy szelles fekete arnyat az agyam mellett es egybol razott a hideg ereztem is h ott van ugy elkezdtem visitani mint a fabaszorult fereg de olyan ilyeszto hangon oda bujtam a parom melle ere a nagy orditas visitasomra felkelt a kisfiam is aki szinten visitott szegenykem parom gyorsan felugrott es folkapcsolta a vilanyt utana semit nemlatam halistenek!
Csak sirtam es remegtem olyannyira h egy nyugtatot bekelett venem de meg mindig nemalszok kisfiamal egyutt.
35/N.
Szerintetek mi lehetett?????
Koszonom szepen elore a normalis valaszokat.
látom egyik debil sem tudja miről is van szó valójában csak a hülyeségeikkel jönnek hogy szellem meg tökömtudja. ami veled történt azt úgy hívják, hogy alvásparalízis, olvass utána!
szívesen!
Hát, ha tudott kiabálni, meg oda tudott bújni a párjához, akkor az nem alvásparalízis...
Én hamis ébredésre tippelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!