Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Már nagyon para.

Mi lehet ez? Már nagyon para.

Figyelt kérdés
A barátaimmal eljöttünk pihenni egy faházba, a tavaszi szünetre. Rajtunk kívül még egy faház van kibérelve, valami kirándulós emberek. Az első éjszaka minden rendben volt, csak egyszer jött a gondnok hogy minden rendben van-e, elégedettek vagyunk e stb. A második este a többiek elmentek a városba kaját venni, én a házban maradtam, mert fájós a lábam, busz meg nem jár oda. Gondoltam lefürdök, felkapcsoltam a villanyt, mindenhol, mert félős vagyok, és bementem a fürdőbe. Vègeztem, kijöttem, villany lekapcsolva. Nyugtattam magam hátha valami áramköri hiba (az ajtót bezártam nem jöhetett be senki). Ezután másnapig nem történt semmi. Harmadik este filmet néztünk (a Ne szórakozz Zohannal-t ), de leesett nyomó, és kikapcsolódott a TV, mikor meg próbáltuk visszaállítani, behozta a híradót, így inkább kikapcsoltuk. Kopogtattak az ajtón 3-mat. Mikor kinyitottuk, nem volt ott senki, csak láttuk, hogy messzebb, az erdőnél rohan valaki. Másnap este 2-t kopogtattak, nem láttunk senkit, csak hogy valaki az erdőből a másik kibérelt ház felé fut. A gondnok azt mondta, az a család aki ott lakik egy hetet akart maradni. de egy nappal azután hogy futott az a vmi feléjjük, elmentek. Aztán csörgött a legjobb barátnőm telefonja, pedig itt térerő sincsFelvette,kihangosìtotta. Olyan volt, mintha csak véletlenül nyomódott volna be a hívó telefonja.Olyan hangja volt, mintha egy nádasban futna, közben hörögve lélegzett. Kinyomtuk a hívást, és elmontam nekik mi történt mikor egyedül voltam. Rájöttünk, hogy mikor a "pihenésünkből" három nap volt hátra, 3mat kopogtattak, mikor 2 nap volt hátra, 2-t. Ma van az utolsó nap, nagyon félünk. Mit tegyünk?

2014. ápr. 21. 10:57
1 2
 11/11 Stargate fan válasza:

krokodil

szeret kopogni

azért volt ember alakja, mert két lábon is tud állni (lehet hogy cirkuszból szökött ki)

lenyelt egy telefont, megnyomta a hívás gombot, és akkor éppen egy nádasban volt, a lihegés a gyomorsav hangja volt

(a többi dolog (áram hibák) csak véletlen volt, a nincs térerő dolog hazugság, van térerő!)

2014. máj. 31. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!