Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez? Már nagyon para.

Mi lehet ez? Már nagyon para.

Figyelt kérdés
A barátaimmal eljöttünk pihenni egy faházba, a tavaszi szünetre. Rajtunk kívül még egy faház van kibérelve, valami kirándulós emberek. Az első éjszaka minden rendben volt, csak egyszer jött a gondnok hogy minden rendben van-e, elégedettek vagyunk e stb. A második este a többiek elmentek a városba kaját venni, én a házban maradtam, mert fájós a lábam, busz meg nem jár oda. Gondoltam lefürdök, felkapcsoltam a villanyt, mindenhol, mert félős vagyok, és bementem a fürdőbe. Vègeztem, kijöttem, villany lekapcsolva. Nyugtattam magam hátha valami áramköri hiba (az ajtót bezártam nem jöhetett be senki). Ezután másnapig nem történt semmi. Harmadik este filmet néztünk (a Ne szórakozz Zohannal-t ), de leesett nyomó, és kikapcsolódott a TV, mikor meg próbáltuk visszaállítani, behozta a híradót, így inkább kikapcsoltuk. Kopogtattak az ajtón 3-mat. Mikor kinyitottuk, nem volt ott senki, csak láttuk, hogy messzebb, az erdőnél rohan valaki. Másnap este 2-t kopogtattak, nem láttunk senkit, csak hogy valaki az erdőből a másik kibérelt ház felé fut. A gondnok azt mondta, az a család aki ott lakik egy hetet akart maradni. de egy nappal azután hogy futott az a vmi feléjjük, elmentek. Aztán csörgött a legjobb barátnőm telefonja, pedig itt térerő sincsFelvette,kihangosìtotta. Olyan volt, mintha csak véletlenül nyomódott volna be a hívó telefonja.Olyan hangja volt, mintha egy nádasban futna, közben hörögve lélegzett. Kinyomtuk a hívást, és elmontam nekik mi történt mikor egyedül voltam. Rájöttünk, hogy mikor a "pihenésünkből" három nap volt hátra, 3mat kopogtattak, mikor 2 nap volt hátra, 2-t. Ma van az utolsó nap, nagyon félünk. Mit tegyünk?

2014. ápr. 21. 10:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

tegnap az erdei szállónál találkoztam emberkékkel nekik is két nap volt hátra ma pedig az utolsó éjszakájuk ők is elég rémültek voltak..

én erdőbe futok de mondták nekem is nem félsz egyedül?? szoktak ilyesztegetni .. mondtam csak a vaddisznótól félek.. szerintem titeket is csak szívat vki. :)

2014. ápr. 21. 11:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Valaki trollkodik. A többi meg lehet véletlen.
2014. ápr. 21. 11:05
 3/11 anonim válasza:

Ház az erdő mélyén, mi?

Mogyi

2014. ápr. 21. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
Tegyetek ki egy telót, ami felveszi, hogy ki járt ott. Ennyire egyszerű. Amúgy többletköltséget nem számoltak fel valami 'horror' néven? Illetve esetleg nem trollkodhat valaki? Aki ismer benneteket.
2014. ápr. 21. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
ma taliztam az ilyesztegetőkkel..mindig csak ünnepnapokon bukkan fel..
2014. ápr. 21. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Csak valaki szórakozik veletek.
2014. ápr. 21. 18:05
 7/11 anonim válasza:
El nem hiszem ezt a sok baromságot
2014. ápr. 22. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Csak a haverjaid viccelhettek meg téged mert tudják, hogy félős vagy. :D
2014. ápr. 22. 19:10
 9/11 anonim ***** válasza:
VILÁG PUBERTÁNSAI! ,,AZ ILYESZT" AZ PONTOS J!
2014. ápr. 23. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja én futottam.Nem volt méz a méheknél.
2014. máj. 12. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!