Szerintetek is nagyon para? Ti hisztek benne? Mi a
véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Hallottam ezt a dolgot, hogyha 00:00-kor belenézel a tükörbe, akkor meglátod az elöző életedben lévő önmagadat, vagy az oregkori képedet. És elvileg csak akkor működik ha minden lámpa levan kapcsolva és két gyertyát tartasz a kezedben, ami megvan gyújtva. Ti megmernétek csinálni? Hisztek benne? Mit gondoltok róla?
Én azt hallottam, hogy ha ezt csinálod meglátsz egy hiszékeny hülyét. Próbáld ki!
2014. jan. 5. 18:44
3/15 anonim válasza:
Én is azt hallottam mint a 2-es, állítólag ősi barlangrajzok is bizonyítják amit minden bizonnyal egy ufó vésett oda.
2014. jan. 5. 19:28
4/15 anonim válasza:
Egyszer kipróbáltam és nem sikerült lehet, hogy én rontottam el valamit.
2014. jan. 5. 19:38
5/15 anonim válasza:
én még nem hallottam róla, de ki kell próbálni..:D nincs mitől félni, mert hát végül is csak magadat látnád..:D szóval jaja, megmerném :P szerintem meg is csinálom xd
2014. jan. 5. 19:45
6/15 anonim válasza:
Ez természetes hogy működik!
A világ vezető tudósai is kipróbálták mindannyian, majd másnap beszámoltak egymásnak a gyűlésen az átélt élményekről!
Azóta ez már tudomány, szóval rossz helyre tetted fel a kérdést, nem az ezóba kellett volna!
Persze azt ne is vegyük figyelembe, hogy nem mindenkinek jár jór az órája és lehetnek perc eltérések, valamint bizonyos országok közti időeltérést sem kell figyelembe venni.
Tehát ha Japánban reggel 6-van, de nálam éjfél akkor működik! Ha haverom órája 23:58-at mutat, de az enyém 00:00-át mutat akkor is működik! Két perc elteltével már haveromnak is fog működni a dolog!
2014. jan. 5. 20:05
7/15 anonim válasza:
én kiprobálnám és elhinném ha látnám ,de igazából bármi megtörténhet nem? próbáld ki és írj privátba
2014. jan. 6. 07:11
8/15 anonim válasza:
Ezzel a Bloody Mary-t lehet megidézni nem? Legalábbis úgy hallottam. Bár nem mondanám parának, és nem hiszek benne.
Van véleményem, csak nem értek vele egyet.
2014. jan. 6. 14:15
9/15 Laylah válasza:
Hülyeség.
2014. jan. 6. 16:05
10/15 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: nem vagyok hiszékeny hülye csak babonás;) a kettő kicsit más. a többieknek köszönöm a válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!