Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha azt írom a szobám falára...

Ha azt írom a szobám falára hogy "666 a sátán eljő" akkor lehet valami negatív következménye?

Figyelt kérdés
De úgy fog ott lenni hogy valójában nem lesz látható, mivel át lesz fesve a szobám a közeljövőben. És nyilván az írásra is festék kerül.
2014. ápr. 15. 19:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
A Bibliában a 666 a "Bestia" jele. A "Bestia" alatt pedig a Sátánt értik.
2014. ápr. 16. 23:26
 12/30 A kérdező kommentje:
Ezt most senki nem fogja elhinni de ma hajnali 4 órakor a fürdőszobában leesett egy 1 méteres tükör.................de tényleg leesett és nem csak hülyeségből mondom...az anyám életére esküszöm...lehet hogy csak egy véletlen egybeesés de nem tudom..de gyerekek tényleg komolyan leesett és körömnyi darabokra tört a házunkban egy tükör!
2014. ápr. 18. 21:44
 13/30 anonim ***** válasza:
Zseniális. Nekem pedig minden egyes csettintésemkor meghal valaki szerte a világban.
2014. ápr. 18. 23:19
 14/30 anonim ***** válasza:
akkor megszívtad...
2014. ápr. 19. 15:51
 15/30 A kérdező kommentje:
Még élek
2014. ápr. 19. 16:21
 16/30 anonim válasza:

Nem szabad ilyenekkel játszani... a végén...

Anyukád ad egy nyaklevest mert firkálsz

2014. ápr. 20. 01:24
 17/30 anonim válasza:

Gyorskérdés? Sátánista vagy? Mert, akkor ennek a szininímája: a hibbant. Te, dilis vagy?? könyörgöm. Persze. Lucifer nem értett egyet. Féltékeny volt Isten hatalmára. Bukott. Száméra nincs kegyelem. Ahogy a többi bukottnak sincs. Megtagadták Istent. És, ne úgy képzeld ám, a poklot, hogy az ördög ott van, és élvezi, meg hogy ő a király... Ő, fog a legjobban szenvedni, mert nem lehet Isten közelében. Mert megtagadta azt a jót, ami nekünk, embereknek még jár. Egyedül van. Mert, Jézus legyőzte a kereszten, és bár vannak csatlósai szenved. Jobba, mint tazt képzelnéd. És velejéig romlott. Nincs benne egy csepp jó se. ÉS,most ne gondolj arra hogy minden rosszban van valami jó stb. Ne légy ilyen optimista. Ha, hinni akarsz, hidj Istenben, és ne az ördögben. Mert, te is kárhozatra leszel ítélve. Mint, az összes ember, aki ne akar tenni, az üdvözülésért. Csak, egy tanács. Team Lucifer helyett, menj a Team Istenbe.

Ui.: Nyugi, nem vagyok lelkész. Még, iskolába járok.

2014. ápr. 24. 18:24
 18/30 A kérdező kommentje:
Szerintem nem tud nekem ártani, egy láthatatlan védőburok vesz körbe. Eddig nem történt semmi meglepő a tükrös dolgon kívül.
2014. ápr. 24. 18:37
 19/30 anonim válasza:
Na idefigyej te gyökgyerek! Ha, nagyon bele szeretnél menni a témába, javaslom keress fel egy lelkészt, vagy egy hasonló bomlott elméjűt, amien te vagy. Bocsánat hogy durva/obszcén/bántó szavakat alkalmazok, de ez szerintem botrányos. Ne vesz téged semmilyen védőburok körbe. Úgy viselkedsz, mint azok a kisgyerekek, aki azt hiszik, ha bebújnak a takaró alá, rögtön nem kapja el őket a mumus. Ha, lenne eszed, akkor azt a tükrös affért, egyfajta jelnek vehetnéd. Szerintem ne festegess semmit a faladra. Te tényleg nem félsz? Lucier számára te csak egy vagy a sok közül. Egy lélek, ami hűen követi őt. De, miért? Te, is minden jótol messze akarsz kerülni? Örökkön- örökké szenvedni akarsz? Lucifer, nem hogy nem értett egyet Istennel, egyenlő akart lenni Istennel! Ő. Egy gyszerű arkangyal. Igaz, a ahatlma nem csekély, de attól még, Istenhez képest semmi. Egyébként, már kaptál pár kommentet. A 666 bestiát jelent, vagyis gonosz. vajon miért? Ha, a Biblia, ami Isten közvetítője, gonosznak tartja, egy egyzerű ember, amilyen, te vagy, hogy sajnálhatod a sátánt? Érdekelne. Kérlek, fejtsd ki nekem, merr egyszerűen az elmém nem képes befogadni.
2014. ápr. 24. 19:10
 20/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, higgy annak, aki "legyökérgyerekezett", hisz' ő akkora zseni, hogy biztosan tudja a természetfeletti létezését, és azt is, hogy mi hogy van. Annak ellenére, hogy például a "Szent Könyv" konkrétan csak össze van vágdosva a sok vallásos írásból. Egy példa, hogy megtalálták pár évtizeddel ezelőtt a Júdás evangéliumaként említett iratot, ami leírja, hogy Júdást a történetben Jézus kérte meg titokban az árulásra, hogy véghezvihesse a tervét. Még akkor is, ha esetlegesen létezik felsőbb hatalom, akkor is teljesen másmilyen, mint azt a vallás gondolná. Szerintem gondold át még egyszer a kommentedet, Andy.

Még egy valami, szintén Andynek címezve. Elhisszük, hogy nem vagy lelkész. Ha az lennél, az írásod nem lenne ennyire összeszedetlen és gyerekes. Az igazi lelkészeknek jobban megy a népbutítás. Viszont ha az iskolában odafigyelnél, elgondolkodnál a hallottakon, és a többi, akkor teljesen átgondolnád a vallásos nézeteidet. Lehet, hogy nem lennél rögtön ateista, de az biztos, hogy ekkora vallási fanatikus sem. De nyugodj meg; Einstein is iskolásként lett ateista. Még van időd.

2014. ápr. 24. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!