Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemtörténetek amik veletek...

Szellemtörténetek amik veletek történtek meg?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék pár igaz szellemtörténetre,amik veletek történtek meg.

Nagyon érdekelnek az ilyen dolgok,de a neten már csak kamu történeteket találok,meg másolják összevissza az oldalakról.

Nekem is vannak sok történeteim.

Párat leírok.

Szia!

Velem nagyon sok ilyen dolog történt...

1.Éjjel aludtam,és felkeltem,de valahogy nem tudtam visszaaludni....

Féltem is meg minden,már rázott a hideg.

De azért megpróbáltam visszaaludni.

Éppen sikerült volna,amikor valaki belelehelt a fülembe...

Nem volt mellettem senki,nem volt szél,nem volt nyitva az ablak...

2.Gépeztünk a barátnőmmel,aztán egyszer csak a barátnőm elkezd bámulni a hátam mögé...

Lefagyott,nem tudott megszólalni.

Először azt hittem,hogy hülyéskedik,de ismerem,és amikor hazudik,akkor mindig elneveti magát,de most kivételesen nem nevette el magát,meg sem tudott szólalni.

Aztán megkérdeztem:

-Mi a baj?(Nem mertem a hátam mögé nézni,mert féltem,hogy valami olyat látok,amit nem akarok...)

-...

-Na,mi van?

-...

Vártam egy kicsit,aztán utána végre megszólalt.

Azt mondta,hogy látott a hátam mögött egy körülbelül 5 fejjel nálam magasabb 'alakot',és nézett le rám...

Nagyon megijedtem,de azért még faggattam,hogy hogy nézett

ki,de nem tudta pontosan azonosítani a kinézetét.

Egyből kifutottam,és pár napig nem is aludtam abba a szobában.

3.Éjjel aludtam,és felkeltem valamire...(Mindig felkelek éjjelente valamire).

Na mindegy,szóval felkeltem,és nem tudtam visszaaludni...

Valami nagyon furát éreztem,mintha nem lettem volna egyedül.Aztán amikor végre lenyugodtam,elkezdett a radiátor zörögni,(az lehetett bármitől)és egyszerűen leesett magától a törölköző,csak azt nem értem,hogyan eshetett le,mikor én teljesen stabilan odaraktam,és nem eshetett le magától....

4.Szintén éjjel volt,és amikor fent voltam,mert ugye én minden éjjel felkelek kb. 1-kor, és nem tudok visszaaludni,hallottam,hogy valaki veszi a hátam mögött a levegőt...

Nagyon megijedtem,és ez szinte minden éjjel így van,már nagyon félek az éjjelektől,mert tudom,hogy történni fog valami,és ez meggátol a tanulásban,a figyelésben.

És nem tudom,hogy mitől van.

Előre is köszi a válaszokat!

2014. ápr. 13. 11:52
1 2
 11/19 anonim válasza:
Egyszer felkeltem este. Nem tudom mire. Felemeltem a fejem, hogy megigazítsam a párnám és amikor kb. A párnátol 20 cm magasan valami éles, sípoló hangot hallottam. Körbenéztem semmi. Lefeküdtem a sípolás abbamaradt. Ahogy felemeltem a fejem a sipoló hang újra felhangzott. Kb 5 percig emelgettem a fejem végül rájöttem hogy nem tudom megfejtenii mi ez a hang. Visszafeküdtem és aludtam tovább. A másik az, hogy az isink mellett van egy elhagyatott kollégium. Énekaron voltam. Május vot. Gyereknapra röpipályát építettek. Enekkar után lementünk az udvarra megnézni. Senki nem volt ott. Napközi volt még. Ígyis mindenféle sztori kering a kollégium körül. Éppen indultunk volna vissza, amikor beborult az ég, feltámadt a szél és a kollégium felöl fura hangok jöttek. Búgás. Ledermedtünk. Miután kicsit magunkhoz tértünk elkeztünk rohanni. Be az iskolába. Amint beértünk az ég kitisztult a szél elállt.
2014. jún. 3. 17:13
 12/19 A kérdező kommentje:

A kollégiumoson nem nagyon lepődök meg,mert szinte minden kollégiumról keringenek rémtörténetek.

A búgás az nem lehet,hogy a füledből jött?

2014. jún. 3. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:
És ti hogy kezelitek ezeket a dolgokat? Megtanultatok vele együtt élni? Vagy mit lehet csinálni? Velem is sok ilyen történt/történik,és már kezdek besokallani tőlük.
2014. júl. 25. 11:12
 14/19 A kérdező kommentje:

Én először nagyon megijedek,de aztán megpróbálom magam megnyugtatni.Vagy elfordulok,és magamra húzom a takarót.

Nem lehet ellene tenni semmit.De van olyan,aki elkezdi mondani,hogy menj el!És akkor elmegy,de szerintem ez nem válik be..

Együtt kell vele élni,ameddig vannak ezek a dolgok.

2014. júl. 26. 12:18
 15/19 anonim válasza:

Szia! Leírom hátha érdekel! Egyszer kb.úgy 3-4 éves lehettem amikor egyik este felkeltem és nemtudtam visszaaludni! Mi akkor veresegyházán laktunk. Elnéztem az ajtó felé amikor egy kb. 2 méteres alakot vettem észre és mondtam hogy,

-Apa tevagy az?

-...

Utána úgy megiedtem hogy a fejemre húztam a takarót a fal felé fordultam és megsem mertem mozdulni.

Nemtudom mennyi idő telt el egyszer kinéztem az ajtó felé de csak a takarón keresztül egy nagyon pici lyukon.

Közelebb volt az alak,én ugy megiedtem hogy megint a fal felé fordultam.

Utána ez megismétlődött még egyszer de akkor már az alak az ágyam mellett ált.

Utána végre elaludtam és máig nemtudom mivolt az.

2. A mai napokban (:D) már Dabason lakom.

Azthiszem ilyen 7-8 éves lehettem amikor este egyszer csak felkeltem, én még féltem és nyitott ajtó mellett aludtam, egyszer csak kopogásokat hallottam (Egyébként elmondom hogy én 11 éves vagyok és még mostis félek kicsit este szóval ha valami van egyböl bebújok a takaró alá) és bebújtam a takaró alá ezt követően lépteket hallottam a padlásrol (ez igazábol lehet hogy madarak csinálták mert beszoktak fészkelni a ladlásra) és befogtam a fülemet és sikerült elaludni azt gondoltam hogy jukas a tető és vìz csöpögött be de nemvolt víz reggel a parkettán szóval nemtudom mi lehetett az.

Bocsi ha értelmetlenül írtam le.

Nekem ennyi asszem :D

2016. nov. 22. 19:13
 16/19 babettaq100 válasza:
30%

Nekem nincs sok történetem vagy már elfelejtettem mert sok volt. Szóval a most ideírt történetek 100%ig igazak:

Régebben rendszeres volt a padlásról való dübörgés pedig egy elég új ház, úgyhogy élőlèny kizárva,

Rendszeres volt még az hogy éjjel felkeltem valami ilyedelemre, és 2 órakor ilyen suttogás jött a folyosóról, ami a szobám előtt van, kb mintha anya és apa lenne, pedig mindenki rég aludt,

Aztán a legfrissebb èlményem ami kb 2 èves hogy felébredtem, és valami elkezdte lefele húzni a takaróm lassan de ilyen kicseszettnagy erővel, vissza se bírtam fogni, majd lebénulva azonnal elaludtam. Szerencsére mostanába nem történnek ilyenek de együtt kell èlni nincs mit tenni

17/F

2017. máj. 14. 19:11
 17/19 anonim válasza:
Nekem is voltak hasonló események,kb.12 éves koromban kezdőtek.Eleinte folyton felriadtam hajnali 2-3óra körül arra hogy valami suttok a fülembe egy érthetetlen szöveget,mint bármelyik kis gyerek én is rohantam anyukámhoz aki persze nem hitt nekem,de sikerült egyszer hosszú-hosszú idő után hogy rendezzük át a szobát hát ha az segít a helyzeten.Egy éjjszakám volt nyugott(sajnos),utánna ugyan megszüntek a sutogások,de helyette az szobám erkélyén motoszkálni kezdet valami, és nem állat sem valamilyen éjjeli bogár.Majd mikor már anyám idegeire ment a szerinte hatalmas hülyeségek,vissza rendezte a szobámat utánna felváltva mind a két jellenség megmaradt,a mai napig.
2017. nov. 18. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:
#17-es. Az mondjuk pont lehetett egy gonosz entitás is. Démon pl. A hajnali 3 órai események tipikusan hozzá köthetőek.
2019. júl. 21. 14:43
 19/19 Ysedo válasza:
Nekem egyszer volt olyan hogy mentem reggel 5 kor a buszhoz es lattam egy öreg aszonyt hogy szembe jon velem es tol egy biciklit de mire egy pillatra elfordultam mar nem volt sehol ram is nezett az volt az erdekes hogy soha sem lattam es hogy hova tűnt? Meg volt olyan hogy este ki mentem bezarni az ajtot a kazánházba es hallottam h halkan mondta valaki a nevem de anyum a szobaba nezte a tv t mas meg nem volt a hazban otthon es ugy meg ilyedtem nem lattam senkit de nagyon meg ilyedtem es be szaladtam a hazba a hangja nem is volt ismerős nem tudom ezeket meg magyarazni mik voltak de meg ilyedtem es amikor mamám meghalt ejszaka mindig arra keltem hogy a padlon mintha jarkalna valaki mert csörgött a padlo de nem pattam senkit ott sem es mindig a padlo csak akkor ropogott ha valaki ra lepett de nem volt senki a szobamban szerintetek ezek mik voltak?
2019. okt. 1. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!