Ismert szellemtörténetek?
Az Amityville-i események szerintem elég hát borzonagtóak :S
Csináltak belőle egy filmet is, Rettegés háza címmel.
http://www.youtube.com/watch?v=FK8_So8mA5o
A lényege nagyvonalakban annyi hogy élt egy nagy család egy szép házban ám egyszer a 2 legidősebb gyerek (kb 20 év körüliek) eltervezték hogy megölik a nevelőapjukat.Annyira bekattant a a legidősebb leány hogy megölte az egész családot.amikor ezt a legidősebb fiú meglátta megölte a nővérét is.(a fiú még mindig börtönbe van most kb 40-50 év körüli).Na utána jöttek a bajok amikor beköltözött abba a házba egy másik család.A gyerekek szellemeket láttak a szülők hangokat hallottak,nemtudtak aludni,megmagyarázhatatlan dolgok történtek.A család úgy hagyta el a házat hogy a személyes dolgaikért sem mentek vissza...A rendőrség a mai napig nem tudta lezárni a nyomozást biztosra mert ők is megdöbbentő dolgokba ütköztek folyton.
A mozi film se rossz de az igazi dokumentumfilm sokkal jobb.Én azt még tv-be néztem de sajnos neten nem találom :
(
Ja még annyi hogy a ház még mindig eladó de persze valamiért senki nem akar oda költözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!