Szellem volt? Esetleg rosszabb?
Az egyik nap teljesen egyedül voltam itthon. Csak a macskám s én.
Egyszer csak becsapódott a szoba ajtóm amitől megugrottam s elkezdtem parázni,ugyanis nem volt nyitva a semmilyen ablak!
A macskám pedig egy helybe bámult,s fújtatott.
Aztán pedig hirtelen valami az ágyra lökött,amire a macskám még aggreszívabb lett!
Gyorsan felkeltem,s felkaptam Cirmit s kirohantam..
Azóta is vannak különös jelek,de csak egyszer bántott!
Szkeptikusok kíméljenek!!!!
Ezt az összes (már bocs) Hülye válaszolónak küldeném:
Szellemek igen is léteznek! Tudományosan is bizonyított tény! Nem hiszitek járjatok utána, de ne írjátok hogy nem létezik azért, mert még nem volt nektek hasonló élményetek!
Amúgy meg az embernek 1 vagy 2 éves koráig van egy "képessége" amivel látja a szellemeket. Ez is tudományosan bizonyítva van. Az állatok is érzékelik a szellemeket. Az utóbbit én IS igazolom. Úgyhogy légyszi vagy járjatok utána, vagy ne. De ne írkáljatok hülyeségeket. A kérdezőnek:
Hogy lökött fel? úgy értem hogy mintha valaki előtted állt volna és úgy lökött volna fel, vagy hogyan? kevés infót adtál meg. az, hogy egyedül voltál itthon meg a macskád fújtatott és elestél, az eléggé kevés infó. Hogyha ez igaz amit itt leírtál, akkor a macskád AZÉRT fújtatott, mert érzékelt egy másik személyt is. (ÉS IGEN VALÓSZÍNÜLEG SZELLEM VOLT) Részletesebben írd le, hogy hogyan történtek a dolgok. Akkor talán le tudom írni mi volt ez. Unokatesóm már több mint 3-4 éve foglalkozik ezekkel a dolgokkal. Pár hete itthon is történtek eléggé fura dolgok. magától bekapcsolt párszor a TV, elindult 10 másodpercre a mikró, elkezdett szarakodni a lap-top és még sorolhatnám..
Igen, szellem volt! Tessék, ezt akartad hallani, nem?
Na...
17:59,
Ha tudományosan bizonyítva van, nyilván tudod linkelni a cikkeket róla, ahol bizonyítva van :)
Szia!
Én hiszek neked,de az lehetetlen,hogy lelökött az ágyra,hiszen(hiába van az a horrorfilmekben,hogy megkarmolják a szellemek,meg a földhöz csapják az embereket)a szellemeknek asztráltestük van,ami azt jelenti,hogy nem tudnak fogni,ütni,vágni...Egyszóval átlátszóak.
Szóval itt bukik is a történeted,úgyhogy nem részletezem tovább.:)
Kedves utolsó válaszoló! Kedves Kérdező!
Való igaz, a szellem nem tud bántani, ellenben a Démonnal.
A Démon és a Szellem nem ugyan az!
Sokan bolondnak, hülyének nézik az olyan embereket, mint például a kérdezőt is, hogy e jelenség történt meg vele.
Bezzeg, amikor az ócsároló személlyel történik meg, akkor akárhogy is szeretné megmagyarázni nem tudja, mert a társadalom nagyobb része, hülyének nézi.
Tessék egy példa (Megtörtént, több ember szeme látván):
"Tiszteletem!
Velem 2 éve, történt hasonló dolog, bár fizikai sérülés is jelen volt.
Éjszaka, többször rosszat álmodtam. 1 héten keresztül, rémálmaim voltak.
Egyik éjjel felkeltem, mire arra eszméltem, hogy az ágy felett fél/1 méterre vagyok.
Majd, alig 3 másodperc múlva, mintha az a valami engedett volna és visszaestem az ágyra, a fejemet bevertem, kórházba kerültem.
A kórházban ez ugyan úgy követett, másnap az orvosok meglepődve, bámulták, hogy az az 1 nyílt seb, szerteágazott.
1 hétig, minden egyes éjjel előfordult.
Majd, nem bírtam tovább, és segítséget kértem.
Máig nem tudom, mi volt az, de azok a pillanatok, minden este feltépődnek, megráznak. Alig merek elaludni, lámpafény mellett tudok, csak nyugodtan lefeküdni.
Ettől eltekintve, voltak még fura, sőt furcsább dolgok.
Vegyük figyelembe, az asztalról leeső poharakat.
Annyira nagyon nem féltem, tőlük. Csak, akkor rázott ki a hideg, amikor a csillár, mellettem 2 méterre leesett, majd sorozatban 5 másodperc különbséggel tört össze 3 pohár, ami a szekrényről leesett.
Kb. fél éve, hogy semmi különleges nem történik velem.
Üdv!
18/f
(Nem vagyok, se sátánista, se semmilyen szekta tagja..)"
Sokak szemében, kapásból hazugságnak tűnik, ám nem az!
Menj egy egy olyan helyre, ahol Démonűzéssel foglalkoznak.
Látod a saját szemeddel, hogy valós lények, akik ártani is tudnak neked, fizikai fájdalmat tudnak okozni neked.
Vagy éppen, ahogy a sátánistákat is, bolondnak nézik... Mert a hiszékeny társadalom, azt gondolja, hogy 'Nem nincsenek ilyen lények, HISZ A TV IS EZT MONDJA'
A tv azt mondja, amit hallani akarsz..
Látod valaha is a TV -ben azt, hogy "Legszebb magyar duci lány/férfi... " (Példa!)
Voltam már Démonidézésen, és bevallom, full bolondnak néztem a srácokat, hogy be akarják velem vetetni ezt a dolgot.
Ellenben, pár perc múlva ráébredtem, hogy ezek nem szórakoznak, valóban egy Démonidézésbe csöppentem bele.
Szavakkal nem lehet leírni, nem lehet kifejezni milyen érzés kapja el olyankor az átlag embert.
Azt érezni kell, ott kell lenni!
Szóval, akárki akármilyen hülyeséget képzel/leír/gondol/mond ... Nincsenek tisztában a valósággal.
A tróger, 'netharcosok' , pedig dugják fel a hátsó felükbe az igénytelen véleményüket, amikre SENKI SEM KÍVÁNCSI!
Üdv!
Utolsó válaszoló,hű szerintem ez a legértelmesebb válasz! :)
Komolyan felemelt? Uhh,remélem engem nem fog,mert így is nagyon félek!! :/
Tessek egy valasz, amit a kerdezo szeretne hallani:
Igen, szellem volt, vagy esetleg rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!