Démonra utaló jeleket tapasztalok a lakásban?
vándorló dög hús szag követ engem, macskám folyton egy pontot figyel, furcsa meg magyarázhatatlan dolgok torténnek a lakásbam de csak velem, néha a fűtött lalkásban hideg félelmetes érzés fog el.
ennek vajon köze lehet ahoz hogy eléggé sötét világ nézetem van, és hogy démonokban, szellekben nem hiszek, de félek tőlük (pl.: ma nyomtatóból minden papír kirepült amikor semi ablak nem volt nyitva, tavaly kinyitódott ajtőóm amikor senki nem volt otthon majd kicsapódott, allatok, madarak korulottwm sorban hallnak meg, folkelek dog hus szagra meg rangatasra neha nap, stb)
ismerem a demonok jellemzoit es ez temyleg arra utal es kezdek be parazni, de magamban tagadom, mert tudom hogy a felelem taplalja, aki tud konyorgom segitsen, mert mar nem birom tenyeleg ...
Beképzeled. Vagy a cigi teszi… ;D
Nem hiszel a sátánban és a tizennemtomhány parancsolatának élsz???? És nem hiszel Istenben?! Nem csoda hogy furcsa dolgokat érzel…
Elnézést,de ha az állatok meghalnak körülötted,akkor a macskád hogyan lehet még életben?
A démonok ritka jelenségek,és itt Magyarországon nem hiszem,hogy sokszor előfordul,hogy valaki ilyen entitással találkozzon,legalábbis én még nem hallottam róla. Csak veled? Ha démon van a családodban,akkor senkit nem hagy békén. Ha esetleg rádtapadt,akkor is molesztálja a többi családtagod,aki ott lakik,hisz ebből is erőt gyűjt,hogy le tudjon mentálisan gyengíteni,majd később megszálljon.
Ezeket szerintem csak bebeszéled magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!