Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démonra utaló jeleket tapaszta...

Démonra utaló jeleket tapasztalok a lakásban?

Figyelt kérdés

vándorló dög hús szag követ engem, macskám folyton egy pontot figyel, furcsa meg magyarázhatatlan dolgok torténnek a lakásbam de csak velem, néha a fűtött lalkásban hideg félelmetes érzés fog el.

ennek vajon köze lehet ahoz hogy eléggé sötét világ nézetem van, és hogy démonokban, szellekben nem hiszek, de félek tőlük (pl.: ma nyomtatóból minden papír kirepült amikor semi ablak nem volt nyitva, tavaly kinyitódott ajtőóm amikor senki nem volt otthon majd kicsapódott, allatok, madarak korulottwm sorban hallnak meg, folkelek dog hus szagra meg rangatasra neha nap, stb)

ismerem a demonok jellemzoit es ez temyleg arra utal es kezdek be parazni, de magamban tagadom, mert tudom hogy a felelem taplalja, aki tud konyorgom segitsen, mert mar nem birom tenyeleg ...

#szellem #démon #paranormalis tevékenység
2014. márc. 29. 22:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%
mivel démon van a közeledben és meg fog szállni és csúnya dolgokat fogsz elkövetni
2014. márc. 30. 17:54
 12/18 A kérdező kommentje:
16 eves, es mar nem annyira erzem de minden nap mikor sulibol haza erek, erzem hogy az ablakbol balaki figyel es tudom hogy nincs ott senki, elobb is kimentem cigizni es olyanok tortennek pl.: ajtot nyitva hagyom, de mire vissza erek be csukva van stb
2014. máj. 22. 00:27
 13/18 anonim válasza:
72%
Gyerekek egyet jegyezzetek meg.Addig semmiben nem hiszünk,amíg nem találkozunk vele.De a szive mélyén mindenki hisz benne.
2015. márc. 19. 09:30
 14/18 anonim ***** válasza:

Beképzeled. Vagy a cigi teszi… ;D

Nem hiszel a sátánban és a tizennemtomhány parancsolatának élsz???? És nem hiszel Istenben?! Nem csoda hogy furcsa dolgokat érzel…

2015. júl. 17. 21:17
 15/18 anonim válasza:
Mennyi kereszt van a házban? Keresztény vagy? Egyedül élsz? Öltél már? Ezek mind olyan kérdések, amik befolyásolják a démonok és más világi entitársak hogy látnak téged.
2017. jún. 26. 05:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Elnézést,de ha az állatok meghalnak körülötted,akkor a macskád hogyan lehet még életben?

A démonok ritka jelenségek,és itt Magyarországon nem hiszem,hogy sokszor előfordul,hogy valaki ilyen entitással találkozzon,legalábbis én még nem hallottam róla. Csak veled? Ha démon van a családodban,akkor senkit nem hagy békén. Ha esetleg rádtapadt,akkor is molesztálja a többi családtagod,aki ott lakik,hisz ebből is erőt gyűjt,hogy le tudjon mentálisan gyengíteni,majd később megszálljon.

Ezeket szerintem csak bebeszéled magadnak.

2018. szept. 27. 17:12
 17/18 Hakapeszimaki1 válasza:
Ha láttad a démonok közöttet akkor tudnod kéne hogy ott szentelt vizet raktak ki csináld te is ezt rakj az ajtóthoz vagy az ágyad fölé egy keresztet. Elsőnek hülyének hangzik de ha nem raksz ki keresztet akkor szorj egy kis lisztet a padlóra és ha megind dög hús vándorol akkor nézd meg a padlón a lisztet
2019. júl. 20. 10:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Mi lesz a liszttel, ha döghús szag van még stb...? Erről még nem hallottam, csak azért kérdezem.
2019. aug. 12. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!