Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mikor fog eljönni a világvége?

Mikor fog eljönni a világvége?

Figyelt kérdés

2014. márc. 24. 17:10
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
A föld megsemmisülése kb ötmilliárd êv múlva biztos. A világnak, az univerzumnak nehezen lesz vége, de talán annak is egyszer, ha abbahagyja valamilyen módon a tágulást. Erre jó pár elmélet van. A föld valóban előbb is elpusztulhat, ez nem csak katasztrófafilmekben létezik. Az emberiség még egyszerűbben is, nem kell hozzá külső erő. Én egyébként nem hiszem, hogy ez hirtelen következne be, valószínűbb, hogy lassan fogyásnak indulunk, aztán... bár lehet atomháború is, de azt nem hiszem. Általában nem hiszem, hogy szándêkos módon fog történni.
2014. márc. 27. 07:23
 12/36 anonim ***** válasza:
24%
Aki H-ban él az épp a vég küszöbén áll..és ha megint orbán meg-csal/lopja a választásokat akkor ZUHANUNK !!
2014. márc. 27. 14:59
 13/36 anonim válasza:
"És Isten Királyságának a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek és akkor jön el a ." Máté evangéliuma 24 rész 14 vers" "Azt a napot és azt az órát senki nem tudja,sem az egek angyalai,sem a Fiú csak az Atya.Mert amilyenek a Noé napjai voltak olyan lesz az Emberfiának jelenléte is.Mert amilyenek azokban a napokban voltak az emberek az özönvíz előtt:ettek és ittak,a férfiak nősültek,a nőket férjhez adták addig a napig,amelyen Noé bement a bárkába és semmit nem vettek észre,mígnem eljött az özönvíz és elsöpörte mindnyájukat,olyan lesz az Emberfiának jelenléte is."Máté 24:36-39 ig. Egy kis idő még és nincs többé gonosz,Nézed a helyét és nincsen sehol.A szelídek pedig öröklik a földet,És gyönyörködnek majd a béke bőségében. Zsoltárok könyve 37:10-11 versek. Egyik nemzedék megy,a másik nemzedék jön ,de a föld időtlen időkön át fennmarad.Prédikátor könyve 1 rész 4 vers. És te kedves kérdező mit szeretnél?
2014. márc. 28. 21:44
 14/36 anonim ***** válasza:
Rózsa, nem mindenki keresztény.
2014. márc. 28. 21:49
 15/36 anonim válasza:

A kérdés ez volt " Mikor fog eljönni a világ vége?"

Én erre adtam meg a választ! Az,hogy valaki nem hiszi még nem jelenti azt,hogy azért az ő esetében ez elmarad.

2014. márc. 28. 22:08
 16/36 anonim ***** válasza:

Ne kamuzz, nem is adtad meg rá a választ, csak leírtál egy nagy rakás zsoltárszöveget.

Ráadásul attól hogy valaki hisz benne, még nem feltétlenül fog bekövetkezni.

2014. márc. 28. 22:52
 17/36 anonim ***** válasza:
Pontosan. Én azt mondom, hogy két óra múlva jön a világvége. Azért, mert nem hiszel benne, még téged is érint :P
2014. márc. 28. 23:54
 18/36 anonim válasza:
Elvileg akkor ha kialszik a Nap de az még sokára lesz.
2014. márc. 30. 11:35
 19/36 anonim ***** válasza:

Itt a világvégék teljes listája, válogathatsz:

[link]

2014. ápr. 1. 13:54
 20/36 A kérdező kommentje:
XDD 30 világvégét tuléltem XD
2014. júl. 17. 05:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!