A szomszéd villában a házisárkány még 110 kilósan is elszáll hétvégén
2014. márc. 7. 15:13
3/14 anonim válasza:
Én bevásárolni járok vele, 70 kiló plusz kb 140 tonna önsúllyal odafele simán elmegy, visszafelé ha sok krumplit veszek akkor nehezebben veszi a kanyarokat.
2014. márc. 7. 16:02
4/14 A kérdező kommentje:
A Humor Haroldokat sem csípem, azt még elfelejtettem írni.
2014. márc. 7. 16:23
5/14 anonim válasza:
Az attól függ, milyen fajta sárkányra gondolsz! Ha az Európai sárkány (ez az a klasszikus, zöld, lovagevő teremtmény) létezne szerintem elbírna nem egész egy mázsát is. A sárkányok közt azonban van olyan fajta is, ami alig tud felszállni, még teher nélkül is, pl.:Gargouille
A második kérdésre nem tudom a választ, esetleg ha a sárkány kisebb termetű, a szárnyain pedig más állatok számára ijesztő mintázat van, akkor esetleg használhatja azok elijesztésére is.
2014. márc. 7. 16:36
6/14 Firedoom válasza:
1. A repulesben a szarny merete segitene a legjobban. A csontjaik lehetnek uregesek, de ez nem valoszinu a meretuk miatt. Csak a yajat sujuk miatt oszeroppannanak. Lehet "legzsakjuk" ez ugy ertendo mint amikor a tengeralatjaro fel akar jonni a viz felszinre. Ugyan ez lehet a modszer. Csak nem levevo hanem valami kissebb surusegu.
2. A szarnyak lehetnek "elijesztes" vagy akar parvalasztas is.
2014. márc. 7. 21:03
7/14 Firedoom válasza:
Ja bocsanat, a fo kerdes hogy mennyi lehet a max suj. 15 tonat mondanak.
2014. márc. 7. 21:06
8/14 anonim válasza:
Amúgy ha tüzet fúj maga alá a forró levegő is segíthet a levegőben maradni, szóval az sem mindegy. Meg, hogy milyen színű sárkány, hány km van benne, stb.
2014. márc. 7. 22:43
9/14 anonim válasza:
A sárkányok agyilag olyan fejlett lények voltak, hogy a puszta gondolataikkal meg tudták szüntetni a reájuk ható gravitációt. Ezért aztán szárnyaikkal csak navigáltak a levegőben. Egy sárkány képes volt egy egész várat pincéstül, hegyestül a levegőbe emelni. De csak ha maga a földön állt. Mert gondolata csak egy lehetséges helyre irányult.
2014. márc. 8. 22:35
10/14 anonim válasza:
Értelmetlen kérdés, ha már van sárkány, miért ne tudna akár végtelen nagy tömeggel is a levegőbe emelkedni. Ez meg egy értelmetlen válasz volt. /De egy sárkányt megkérdeznék, ismeri -e a Bernoulli egyenlőséget./
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!