Mért érzem úgy, hogy valami van bennem?
Figyelt kérdés
Ezt úgy kell elképzelni, hogy van, amikor sokkal másabb vagyok, mint általában. Pl.:Megmernék esküdni, hogy magasabb a hőmérsékletem, mint általában, de a hőmérő nem mutat csak 1 vagy 2 fokkal többet az átlag hőmérséletemnél. Én pedig érzem, hogy forró vagyok. Aztán éjjel tipikusan hozzá tartozik, hogy vörösen látok. Sokkal bátrabb vagyok, mint általában. Ezt úgy értem, hogy a házunkban van egy átjáró, ahol a szellemek kedvükre közlekednek, én már megszoktam, de van, hogyha egy félelmetesebb szellem jön, akkor szoktam félni, így viszont, ha az a valami bennem van (vagy nem tudom), nem félek semmitől. Nappal sokkal agresszívebb vagyok, és van, hogy pár másodpercre az a valami átveszi az írányítást. Azt érzem, hogy nagyon erős. Ti mit gondoltok?2014. febr. 28. 20:22
11/17 anonim válasza:
Kedves #7-es és #9-es, szerintem sem kell lehülyézni emiatt másokat. Vannak, akik hisznek az ilyesmikben, mások másban hisznek, attól mert nem egyezik a világképetek, nem kell lehülyézni őt, még akkor se, ha hülyeségnek gondolod. Számára ez fontos dolog. Nem mondom, én sem értek mindenben egyet vele, de elfogadom, mert ő így látja ezt. Én voltam egyébként az első, aki válaszolt neki, próbáltam normálisan választ adni, bár nekem is furcsa volt egy-két dolog. De nem hülyézem őt le.
12/17 A kérdező kommentje:
# 10/11 Nem tudom mi van benned, de kíváncsivá tettél :) Kedves utolsó, köszönöm.
2014. márc. 1. 20:41
13/17 anonim válasza:
ez velem is megesik néha. nem vagy vele egyedül. bár nálam egy kicsit más a dolog. vannak olyan napjaim, amikor úgy érzem, mintha rajtam kívül lenne még valami a testemben. valami hihetetlenül erős, de nem agresszív entitás. olyankor furcsa dolgok történnek a közelemben. ha hozzáérek egy üvegtárgyhoz, legyen az akármilyen vastag, elreped az ujjaim vonalán. akkora energiát éfzek magamban, hogy majd felrobbanok tőle.
14/17 anonim válasza:
"Ezt úgy értem, hogy a házunkban van egy átjáró, ahol a szellemek kedvükre közlekednek, én már megszoktam"
Ez a mondat csak nekem meredek??
15/17 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem csak neked :D
2014. márc. 3. 12:39
16/17 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Szerintem csak szimpla energiaegyensúly-probléma. Törekedj az egyensúlyra.
Gabi, mennyire törik az az üveg?
17/17 anonim válasza:
Bocs, hogy csak egy év után írok, de valamiért nem gykztam annyit. xD
Egyébként az utolsó válaszolónak írom, hogy úgy reped meg az üveg a kezemben, mintha valami hihetetlenül éles tárgyal rajzolnák körbe a kezem azon a részen, ahol hozzáér az üveghez. Miután elengedem, az üveg olyan formában válik szét, mintha a tenyerem lenyomata válna le róla. Ha érted. olyan, mint mikor a kisgyerek körberajzolja a kezét, majd kivágja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!