Mért érzem úgy, hogy valami van bennem?
Figyelt kérdés
Ezt úgy kell elképzelni, hogy van, amikor sokkal másabb vagyok, mint általában. Pl.:Megmernék esküdni, hogy magasabb a hőmérsékletem, mint általában, de a hőmérő nem mutat csak 1 vagy 2 fokkal többet az átlag hőmérséletemnél. Én pedig érzem, hogy forró vagyok. Aztán éjjel tipikusan hozzá tartozik, hogy vörösen látok. Sokkal bátrabb vagyok, mint általában. Ezt úgy értem, hogy a házunkban van egy átjáró, ahol a szellemek kedvükre közlekednek, én már megszoktam, de van, hogyha egy félelmetesebb szellem jön, akkor szoktam félni, így viszont, ha az a valami bennem van (vagy nem tudom), nem félek semmitől. Nappal sokkal agresszívebb vagyok, és van, hogy pár másodpercre az a valami átveszi az írányítást. Azt érzem, hogy nagyon erős. Ti mit gondoltok?2014. febr. 28. 20:22
1/17 A kérdező kommentje:
"Nappal sokkal agresszívebb vagyok...", rosszul írtam, nem csak nappal, elnézést :$
2014. febr. 28. 20:30
2/17 anonim válasza:
Az ember "kettős lény". Ezt úgy kell érteni, hogy minden nap átváltozol. Van egy éjszakai és egy nappali éned, és az éjszakai mindig agresszívabb, "szenvedélyesebb", mert minden szükségletedet (szadizmus, erotika, stb. ) éjszaka tudod kiélni. Az éjszakai éned az éjszakai világhoz van szokva. És ez a testeden is mutatkozik sokszor (pl nő a tested hőmérséklete, ez nálam is így van). Azt nem tudom, miért látsz vörösen, szerintem fordulj ezzel orvoshoz, mert ez már nem jó. Mindenki skizofrén egy kicsit, és mindenki tud említeni olyat, amikor átvette az irányítást rajta valami. Ez normális.
Olvastad a Dr. Jekyll és Mr. Hyde-ot?
3/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem olvastam még.
2014. febr. 28. 20:42
4/17 kkory cod válasza:
tudod kérdező az emberben sok minden van: szív,máj,tüdö,agy
5/17 Firedoom válasza:
Hogy lenne benned valami? Pasz, magambol tudok kiindulni, mert valamiben hasonlitunk. Neha(vagy ha felboszitenek, akkor sem mindig) szo szerint vorosen latok, a verszomjam megno, minden kielesedik stb. Szoval erdekes. ;)
6/17 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy a totem állatom a farkas. De nem gondolom, hogy ő venné át az irányítást...hanem valami más. Ő sajnos nem olyan erős, mint ez a valami..vagy csak lebecsülöm..Firedoom akkor átérzed én mit érzek olyankor :D de akkor sem vagyok kifejezetten dühös, csak az van a tudatomban, hogy semmi nem tud legyőzni, ilyenkor magabiztos vigyor van az arcomon.
2014. febr. 28. 21:51
7/17 anonim válasza:
Nem kell tulmisztifikalni a dolgot, szimplan hulye vagy. Inkabb az az elrettento, hogy a leirt zagyvasagaidat komolyan is gondolod.
8/17 A kérdező kommentje:
Úgy hülyézz le, hogy nem ismersz. Magad minősíted a válaszadásoddal.
2014. márc. 1. 01:43
9/17 anonim válasza:
Nem kell hogy ismerjelek. A kerdesed szinvonalabol kiindulva eleg egyszeru velemenyt nyilvanitani Rolad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!