Mitől vannak nasca vonalak?
Maga az alakzat csak akkor ér bármit is, ha felülről nézed. Már pedig, ha jól emlékszem, a közelben nincs semmilyen magaslat, amiről normálisan látnád.
Rendkívül precíz mérnöki pontosság kellett ahhoz, hogy valaki úgy tervezze meg, a földhöz szögezve, ráadásul úgy, hogy a jelentését csak a magasból értelmezheted, és az alakot csak onnan láthatod.
Akár a Földet látogató idegenek, akár az ott élők készítették, egy biztos: olyanoknak jelezhettek, akik a magasból "látnak" minket. Vagy fognak, a jövőben.
Ai, nincs igazad. A nazcák(mivel valószínűleg ők rakták ki az alakzatokat) rettenetesen jó mérnökök voltak. Még fennmaradt egypár alkotásuk, építményük, amelyek pontosan és precízen vannak megtervezve. Könnyen tervezhették ők is. De ilyet nem túl bonyolult tervezni, ha az embernek van jó térlátó képessége.
"ráadásul úgy, hogy a jelentését csak a magasból értelmezheted, és az alakot csak onnan láthatod. "
Ismét csak a térlátás tévedésébe estél. A földön állva is láthatod az alakzatok szabályszerűségét. A legvalószínűbb magyarázat szerint az őslakók az isteneiknek építették, hogy ők, és csakis ők láthassák a formákat. Mindegyik alakzat egy-egy isten ábrázolása(ha nem a nazcák voltak). Az indiánoknál egyébként nem ritka a monumentális műalkotások isteneknek való építése: Pl. olmék szobrok, a Naptemplom, stb. Az ő kultúrájukban így adtak tiszteletet az isteneknek. Egy kis kultúrálódás kéne, mielőtt ideírsz.
névte2en
"Ai, nincs igazad. A nazcák(mivel valószínűleg ők rakták ki az alakzatokat) rettenetesen jó mérnökök voltak. Még fennmaradt egypár alkotásuk, építményük, amelyek pontosan és precízen vannak megtervezve. Könnyen tervezhették ők is. De ilyet nem túl bonyolult tervezni, ha az embernek van jó térlátó képessége."
- Hol említettem én azt, hogy nem voltak jók? Azt mondtam, jó mérnöki pontosság kellett hozzá. Ne költs a nevemben!
"Ismét csak a térlátás tévedésébe estél. A földön állva is láthatod az alakzatok szabályszerűségét."
- A torzulás mértéke/a szög miatt nem!
"A legvalószínűbb magyarázat szerint az őslakók az isteneiknek építették, hogy ők, és csakis ők láthassák a formákat."
- Az Istenek idegen, nem Földi lények. Ez bizonyított.
Tanulj meg olvasni mielőtt ide írsz!
"Az Istenek idegen, nem Földi lények. Ez bizonyított."
Na ez engem is érdekelne, hogy ki bizonyította be kétségtelenül (Danikent és a többi megélhetési ufológust kivéve).
Amúgy, mielőtt kiírásra kerül egy kérdés, át lehetne nézni a már kész válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5401..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!