A Ley-vonalak, amik behálózzák a Földet valós dolgok?
Tehát ez már bizonyított vagy nem?
Ez amolyan energia háló, és bizonyos pontokon összeér ugye. Pl. oda építették templomokat, piramist stb.
Valós.
Sőt, ennél sokkal érdekesebb dolgokat tudnék mondani.
Első vagyok
És az is a Föld-energiákkal kapcsolatos...
"Watkins later developed theories that these alignments were created for ease of overland trekking by line-of-sight navigation during neolithic times, and had persisted in the landscape over millennia.[1]"
Aszem, hogy ez világos! Nézz utána a gondolkodónak! Ép ésszel rá fogsz jönni hogy csupán egy hipotézis
"Véletlen egybeesés" na, ez a nap válasza!
Sok véletlenről hallottam már, de véletlen energiahálóról még nem :D Okos szkeptikusok mindíg megmondják a tutit!
Na, szóval a Ley- vonalak valósak, de ezen kívül még rengeteg geopatikus zóna és "képződmény" van, ami fontos lehet.Van amelyeknek a találkozási pontjára annak idején templomokat építettek, de nem véletlenül, hanem azért, mert azok a helyek kifejezetten pozitív kisugárzásúak.Ettől függetlenül azokon a helyeken sem jó hosszabb időt ölteni, mint ahogy a negatív sugárzású helyeken sem.Legjobbak a semleges zónák.
Keress radiesztéziai oldalakat, ha komolyan érdekelnek ezek a kérdések.
Oksa, akkor kifejtem részletesebben, miért nincs létjogosultsága...
Az első az, hogy vizsgáljuk meg az építményeket, és a geometriai alaprajzukat kössük össze... Ha egyenes vonalat kapunk miliméter eltérések nélkük, akkor 1000 évvel ezelőtt nem volt egyenes ezen pontok összekötése... Mivel mint köztudott a kontinensek mozognak egymáshoz képest... De szerintem azért ezt mindenki tudja...
A második pedig az, hogy pl a piramisokat sem lehetett bárhol megépíteni, mivel egy olyan talajra volt szükség, ami meg is tartja... Akkor tájt a vasbeton cölöp alap nem volt ki sem találva, hogy az építészek szabadon építkezzenek... Több más épületről nem is beszélve...
A kontinensek mozognak, de nem 1000 évvel ezelőtt mozogtak hanem sokkal régebben.
"talajra volt szükség ami meg is tartja" wtf?
Vasbeton cölöp? Teljesen fölösleges a vasbeton cölöp, mivel az egy idő után elkorhad, de a Stonhenge és a megannyi piramis még mindig áll teljes épségben. Oda építhettek ahová akartak.
Hát nem éppen oda építették, mert ha nincs alatta teherhordó talaj ami elbírja a piramis terhét, akkor igen csak elsülyedtek volna... Ezt nyugodtan elhiheted... Nagyon jó példa a tört vonalú piramis, aminek az alakját azért változtatták meg, h kisebb legyen a talajra gyakorolt hatása... Elsülyedt volna a pcs@'ba... Nyugadtan elhiheted...
És az ezer év csak példa volt a viszonyítási alaphoz, de hogy megértsd átfogalmazom: Az adott pont ami most van ahol, máshol volt 1000 éve és egy harmadik ponton volt 3000 éve és még arrébb volt mondjuk 6000 évvel ezelőtt...
Az meg már a te "bizonyítványod" h nem értetted meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!