Ez mi volt vagy ki volt?
Figyelt kérdés
Tegnap este az udvaron kint a teraszon ültem olyan 20:34 fele és egy furulya szóra lettem figyelmes tudom először én is arra gondoltam hogy a.szomszéd csinálja de nem a teraszról rá lehet látni egy dombra és ott állt a fa mellett egy fekete csukjás szakadt ruhájú alak ekkor még nem féltem mert az a csukjás szépen furujázott de amikor pislantottam egyet és eltün és hajnali 3:00-kor újra hallottam a furulya szót és az ajtóban megpillantottam a csukjás alakot nagyon féltem2014. febr. 16. 12:12
11/11 anonim válasza:
Miért kell anyázni hülye kérdező??? szerintem meg ne drogozz aztán abba maradnak talán a hallucinációid
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!