Tegnap este az udvaron kint a teraszon ültem olyan 20:34 fele és egy furulya szóra lettem figyelmes tudom először én is arra gondoltam hogy a.szomszéd csinálja de nem a teraszról rá lehet látni egy dombra és ott állt a fa mellett egy fekete csukjás szakadt ruhájú alak ekkor még nem féltem mert az a csukjás szépen furujázott de amikor pislantottam egyet és eltün és hajnali 3:00-kor újra hallottam a furulya szót és az ajtóban megpillantottam a csukjás alakot nagyon féltem
Lehet egy koldus volt, aki ekképpen próbált pénzhez jutni. Aluljárókban, belvárosi helyeken számtalan koldus zenéléssel próbál pénzhez jutni, és ez még a jobbik eset ahhoz képest, mintha csak kéregetne és nem tenne érte az égadta világon semmit.
De mivel írod, hogy éjszaka volt, meg este, lehet, hogy csak álmodtad az egészet.
2014. febr. 16. 12:30
2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem álmodyam mert olvastam egy könyvet és amikor leyettem ott állt és furulyázott de biztos nem álmodtam mert anya reggel kérdezte hogy én furulyáztam-e este
2014. febr. 16. 13:08
3/11 anonim válasza:
A hejesírás démona. Gyorssan özd el, mert megől!
2014. febr. 16. 14:06
4/11 anonim válasza:
3-as pont te beszélsz itt helyesírásról?!
A kérdésre válaszolva:
Nem kizárt, hogy csak a képzeleted játszott veled. A furulyaszót akár a rádióból is hallhattátok, vagy tényleg csak a szomszéd volt. Az alakot meg azért "láthattad" a szobád ajtajában, mert megijedtél hogy valami ártó szellem vagy démon esetleg a kaszás jött érted, és csak beképzelted magadnak, hogy a házban van.
2014. febr. 16. 14:33
5/11 anonim válasza:
Szerintem az volt, hogy ez a kérdéskitaláció ez alapján:
Mert ez is kitaláció volt és olvastad. Nem poénos másolni egy kamukérdés ötletet, ami már eredetileg is béna volt.
2014. febr. 16. 15:56
6/11 anonim válasza:
#4-es: Hármas vagyok. Gondolom, nem ismered azt a szót, hogy IRÓNIA(a kérdés olvasóinak 60%-ával ellentétben). Úgyhogy, ez úton is hadd magyarázzam el neked. A kérdező "csukjás", "furujázott", "eltün", és egyéb helytelenül szavait kívántam kiparodizálni az értelmetlen írás szimulálásával. Megnyugodhatsz, a helyesírásommal semmi baj nincs. De hogy ne csak offoljak: Kérdező, ne tegyél fel kamu kérdéseket. Semmit nem láttál. Vagy ha mégis, akkor csak a kialvatlanság miatt hallucináltad az egészet. Ha újra látnád, gondold végig, hogy az elmúlt napokban mennyit aludtál. Ha keveset, akkor aludj többet, pihend ki magad. Ha ezután is látod, érdemes pszichológushoz, esetleg pszichiáterhez fordulnod.
2014. febr. 16. 16:05
7/11 anonim válasza:
Sanyi volt az, Öcsödről.
2014. febr. 17. 09:13
8/11 A kérdező kommentje:
figyelj hármas telefonról írtam tehát inkább menj tanulni én anyád helyébe pofán vágtalak volna
2014. febr. 17. 15:07
9/11 anonim válasza:
Én is telefonról vagyok, csak igényes vagyok és nem összecsapom a dolgaim. Az anyám, pedig nehezen vágna pofán - kivéve, ha képes feltámadni - de azért kösz.
2014. febr. 17. 17:31
10/11 anonim válasza:
Szerintem az Érmelléki Kuglófember volt, éppen zeneiskolából jött hazafelé és gyakorolt a furulyáján. Ha odamentél volna elvitt volna magával és utána megevett volna! Vigyázz vele nagyon,veszélyes!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!