Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akivel mostanában történt...

Akivel mostanában történt valami természetfeletti dolog, az leírná?

Figyelt kérdés

Nekem is vannak ilyen élményeim,és akit érdekel,annak privát üzenetben leírom!:)

De most inkább a ti történeteitekre vagyok kíváncsi!:)

Előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!:)

#történet #Természetfeletti dolog
2014. febr. 10. 17:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én nem ilyesféléket(szellemek..illetve...)pl ha nagyon haragudtam vkire és szidtam magamban, nagyon csúnyán vmi megreccsent a szobában(pont akkor)vagy egyéb ilyesfajta furcsaságok.pl vkiről régen hallottam és beszéltem róla vkinek...másnap egy harmadik ember csak úgy kérdés nélkül elkezdett beszélni róla.Sok ilyen apró "véletlent"tapasztaltam.(inkább rengeteget)ilyenkor ki is ráz a hideg...
2014. febr. 11. 21:18
 12/18 anonim válasza:
Már nem t'om hány hete van, hogy hallom más gondolatait és érzem azokat amiket ők éreznek. Nagyon szar. De szokott dezsavű (nem t'om hogy kell leírni) érzésem lenni. Ugyan az a kutya, macska, autó elmegy előttem vagy mellettem.
2014. febr. 12. 18:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2014. febr. 16. 16:03
 14/18 anonim válasza:
Én tegnap láttam a Jetit.. adott egy pacsit.
2014. febr. 18. 19:56
 15/18 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam,hogy egy kislány hív a tükörben,hogy menjek vele játszani(tudom hülye álom xD)és pont a mi fürdőnkbe volt. Másnap folyton úgymond odaképzeltem a lányt.Nem történt semmi paranormális csak hallucinációm lett és egész nap a kislányra gondoltam.Nem volt ijesztő,de azért egy tükörben lévő szakadt ruhájú kislány nem túl boldogító :)
2014. febr. 21. 17:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a választ!:)
2014. febr. 22. 09:08
 17/18 anonim ***** válasza:
2014. okt. 31. 06:24
 18/18 anonim ***** válasza:
2014. okt. 31. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!