Én vámpír vagyok és az őrangyalommal szoktam démonvadászatra menni. Várj egy kicsit, talán az érmelléki kuglófember is ír, így hárman jól elbeszélgethetnénk.
Üdvözlettel,
gr. Retekfalvy József
diplomás démonológus
2014. febr. 10. 18:06
2/18 anonim válasza:
Velem mostanában semmi különleges nem történt élek, mint hal a parton nem vagyok vámpír sem démon csak egy átlagos fiatal srác amúgy valamelyik nap néztem egy horror filmet este 11 körül nem volt valami nagy szám.De nézhető volt. remélem nem okoztam csalódást. :D
2014. febr. 10. 19:00
3/18 anonim válasza:
Kérdésre kérdés: Mit fizetsz érte?
2014. febr. 10. 19:11
4/18 A kérdező kommentje:
Oké,köszi második válaszoló.
Harmadik válaszoló:Nem fogok fizetni!Akkor ne írj!
2014. febr. 10. 19:17
5/18 anonim válasza:
Magyar órán már nagyon kellett pisilnem, de szólítottam az őrangyalomat és kibírtam a hátralévő 25 percet.
2014. febr. 10. 19:47
6/18 A kérdező kommentje:
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚ,de jó neked!!!!!
2014. febr. 10. 19:58
7/18 anonim válasza:
Nem értem miért ir valaki ha nem gondolja komolyan akkor inkább maradjon kusban!
Velem történt már ahhoz mondható. Még néhány évvel ezelött ementün kosztálykirándulásra. A lányokkal mi másik házban voltunk mint ahol mindenki. Az egész nyaraló az utolso ház volt a faluban szélul pedig már csak erdő és mező volt. Este mivel csajos estet akartunk tartani összegyültünk eg y szobában. Valahogy szóbakerült a szellemidézés. Neéhányan tiltakoztunk ellene mások viszont nagyonis ki akarták próbálni. Aztán az eggyik lány hirtelen remegni kezdett. Vacogott és láza lett. Alg birtukátvinni a másik házba. Másnapra teljesen tünetmentesen elmult A láz és minden baja. Hát ez volt az én legdurvább storim. Tudom nem nagy szám de átélni az volt. :-)
2014. febr. 11. 06:57
8/18 anonim válasza:
A 7 - es válaszoló megvilágított egy összefüggést... Sok - sok vévvel ezelőtt történt velem (nem baj, hogy nem mostanában?) hogy elmentünk osztálykirándulásra. Eg olyan szállodában szálltunk meg, amit egy régi kastélyból alakítottak ki. Volt ot egy másik csoport is, akik a következő módszerrel próbáltak szellemet idézni: fogtak egy nagy fehér lepedőt, és fekete filccel betűket, vonalakat, igen - nem jeleket meg mindenféle ilyesmit írtak rá. Aztán egy üvegpoharat raktak a lepedőre, és arra rátették a bal kezük mutatóujját. Mivel minket is érdekelt a dolog, be szerettünk volna szállni a szellemidézésbe, és odaültünk közéjük (kb. 5 - en.) Sajnos a szellem nem jött, azt modták, miattunk meg hogy hitetlenek vagyunk, pedig tényleg nem voltunk azok. És másnap a legjobb barátnőm nagyon rosszul lett (közben átmentünk másik szállásra), lázas volt, fájt a gyomra, és egész nap az ágyat nyomta. Másnapra meggyógyult. Én igazság szerint calicivírus fertőzésre gondoltam, ő pedig a nagy mennyiségben elfogyasztott házi sütire gyanakodott (szerintem a sütemény nem okoz lázat...), de a fentieket olvasva, lehet, hogy a szakszerűtlen szellemidézés következménye volt?
2014. febr. 11. 14:00
9/18 Tasnádi B. Gerhard válasza:
naponta élek át ilyen és hasonló történeteket. :D
2014. febr. 11. 17:48
10/18 anonim válasza:
nekem egy Slenderman nézett be az ablakomon...tegnap meg egy Gereblye figyelt az ágyam végéből...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!