Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hogy képzelitek el a poklot?

Ti hogy képzelitek el a poklot?

Figyelt kérdés

A régi angoltanárom (pap volt) szerint a pokolban belekerülsz egy szobába, ami teli van olyan dolgokkal amit amíg éltél a legjobban szerettél. pl ha nagyon szereted a csokit, akkor a pokolban egy rakat csoki lesz ami sosem fogy el, így előbb-utóbb megunod és nem fogod szeretni. Vagy pl aki önimádó, annak a szobája tele lesz tükrökkel, így mindig nézegetheti magát, de nem mutathatja meg senkinek.

És én ilyenkor gondolok arra hogy az örökkévalóságig írhatnám a fanfictionomat :"D

Ti hogy képzelitek ezt el? Sztetek reális?

Részemről, én nem hiszek a mennyben vagy a pokolban, de érdekes ebbe belegondolni.

2014. febr. 1. 19:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én egyszer látogatóban voltam egy alumíniumkohóban. Nagy, nyitott ajtós csarnok. Hatalmas szürke üstök, sejtelmes derengés alattuk, óriási por, szürke ruhás, maszkos alakok derengenek a porködben. Az elektromosság szinte tapintható (nem hittem addog, hogy ember képes megtapasztalni az elektromos teret, de azóta elhiszem.) Számomra ilyen a pokol, és borszasztóan sajnáltam azokat, akik ott dolgoznak.
2014. febr. 4. 13:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Remélem igazad lesz és amikor oda kerülök akkor nők tucatjai várnak majd rám ne félj nem fogom megunni F'sza lesz.
2014. febr. 4. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyan olyan mint a Föld csak ott nincs sör
2014. febr. 5. 21:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nincs sör!! :D
2014. febr. 6. 04:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem baj, ha nincs sör, csak tömény legyen!
2014. febr. 6. 12:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Éjjel-nappal Justin Bieber koncert van, és sehol sem lehet füldugót szerezni..
2014. febr. 11. 16:34
 17/18 valaki : ***** válasza:
Én tűzzel képzelem el. Ahogy a nagykönyvben meg van írva.De remélem nem létezik,mert nincs ember,aki nem tett még olyat,amiért oda jutna
2014. febr. 19. 18:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a Pokol olyan hely, ahol mindenki azt kapja ami a legrosszabb neki. Ez lehet kínzás vagy tűzben égni több ezer éven át vagy akár seggbe rakják minden nap 50szer. De ha valaki azt utálja akkor valóvilágot kell néznie egész nap.
2014. febr. 19. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!