Lehetséges? Különös dolgok jelentkeztek nálam. Igaz történet.
Erősnek érzem magam a hó és a víz közelében.
Allergiás vagyok az ezüstre.
A körmeim gyorsan nőnek.
Az álmaimban általában az álom éjszaka, teliholdkor ,,játszódik"
Imádom a kutyákat.
A múltkori teliholdkor beteg lettem.(láz, erős fejfájás)
Szerintetek mi van velem??
11 éves vagyok.
A víz több módosulatai közelében lévő érezhető erő arra utal, hogy vízhajlító vagy. Az ezüst allergiád van, vagy örök életedben megvolt, vagy most jött ki, egyszerű, ne érj ezüsthöz. A körmeid gyors növekedéséért a hormonok a felelősek, ne foglalkozz vele, vágd le. Na az álom, azt a tudatalattid rakta össze, amiket már napközben is gondolsz. Ha szereted a kutyákat vegyél egyet, én is szeretem őket...de ha jobban szereted őket, akkor arra nem tudok semmit mondani. A telihold kihatással van az emberi szervezetre (ha még nem is érezzük), és te már itt tudatosan kevered a dolgokat, és az agyad kiadott egy parancsot az immunrendszerednek, hogy betegedj le. Vagy egyszerűen a Gradex családhoz tartozol, ahol ezt egy kor váltja ki, ami szülőkről száll az utódra, és pont ilyen korban jön elő (nem mindenkinél). Teliholdnál lebetegedsz, és 4-5 hétig rosszul leszel még, amik telihold idején lesznek a legrosszabbak, és végül át nem változol. A vérfalkassá változáshoz minden megvan, de a vizes dolog, meg az ezüst nem stimmel, azoknak igazából semmi közük a vérfarkasokhoz.
Megoldás: Megidézed Vész Herceget, aki az egyetlen, aki meg tud gyógyítani, vagy pedig bezárod magad egy erős acél ketrecbe, és ott pusztulsz meg, mert a hihedelemmel ellentétben a vérfarkasok nem változnak vissza reggel.
Vagy pedig leállsz a Demonataval és az Underworlddel
Én allergiás vagyok a parlagfűre
Egyel több szemem van mint orrom
Nem látok a sötétben
De a fényben igen
A hidegben pedig fázok
Szerinded velem mi lehet??? :O
Ez elég kamu kérdésnek hat, a kérdező azt akarja hallani, hogy vérfarkas/farkas ember, nem tudom ma melyik szó a divatosabb.
Nem, nem vagy az.
Túl sok fantázia filmet nézel. Esetleg nem nézted meg mostanában a superman-t?
Am meg:
"Erősnek érzem magam a hó és a víz közelében.":bekébzeled vagy csak ideírtál vmi érdekeset
"Allergiás vagyok az ezüstre. ": Érzékeny a bőröd.
"A körmeim gyorsan nőnek. ":Fejlődsz (ilyenkor le kell ám vágni)
"Az álmaimban általában az álom éjszaka, teliholdkor ,,játszódik" "Ezt nem értem...
"Imádom a kutyákat. ":Ez miért furcsa??
"A múltkori teliholdkor beteg lettem.": OK, véletlen egybeesés
Kérdező, ne kombinálj, nincs veled semmi különleges (hiába is vágysz rá). Erős vagy víz közelében? A tested elég nagy része is víz. Az más kérdés, hogy lehet a vízzel kombinálni, de semmi jelentősége, hogy hogy érzed magad a víz közelében. Húgom allergiás a bizsura, én laktózérzékeny vagyok, apum parlagfűre allergiás... és? Nincs ebben semmi. A körmei mindenkinek gyorsan nőnek, ezért illek hetente-kéthetente levágni. Álmaid jelentőségére neked kell rájönnöd, de a telihold max. annyit jelent, hogy szereted nézni. Az meg, hogy teliholdkor lettél beteg, véletlen egybeesés. Én meg újholdkor voltam beteg, azaz szilveszter estéjén, mégse tulajdonítok neki jelentőséget.
Hidd el, elsőként állok ki a kérdezők igaza mellett (már ha olvasom), de vannak jócskán, amik tényleg csak kombinálások. Mint ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!