Milyen festmény ez?
Figyelt kérdés
A születésem előtt halt meg egy évvel a papám.
Olyan 1-2 éves koromban a szüleimnek volt egy ismerősük, aki csinált nekünk egy festményt. A képen egy kislány ül a mezőben és virágcsokor van a kezében. anyukám lefotózta ezt a festményt és előhívatta fényképként. Mikor megkaptuk a fényképet a kislány feje mellett egy férfi arca volt. Tisztán látszott.
Azt mondták, hogy biztos a papám, de én ezt nem hiszem. Meg azt is mondták, hogy biztos valami fotó hiba.
Nekem ez a festmény a szobám falán lóg és valamelyik nap fotózkodtam a telómmal és a háttérben ott volt a festmény. Mikor visszanéztem a telómon a fotót, látszott, hogy a festményen a kislány feje mellett van valami arc féleség.
Mit jelent ez???
2014. jan. 26. 10:00
14/14 anonim válasza:
Úgysem fogja,mert hát itt akadnak el a kamu kérdések. Vagy a lusta emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!