Mi a véleményetek az új, tegnapi és mai alkotásaimról?
Számomra túlságosan kiszámítható ez az állandósult körberendezettség, mintha lenne valami gát, amit nem vagy képes átlépni. Ettől meglehetősen sablonossá válnak a festmények. A hangulatuk egyébként egy munkatábor lakójának utolsó látomására emlékeztet a rajzokban megbúvó horogkereszt formákkal. A fő problémám mégis az ezzel, hogy nem látom rajta a szellemi munkát, gondolatokat, csak a céltalan robotolást.
2014. jan. 20. 20:02
Egy kérdés, csak,hogy magad nevezed művésznek vagy végzettséged is van hozzá?
2014. jan. 20. 23:26
Előző vagyok: már látom,hogy ez egy nem 'rajongói oldal' ott meg valami kategóriát kell választani..
2014. jan. 21. 12:42
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, rajongói oldalat nem akartam, és valaminek kellett nevezni ezt a tevékenységet,és mivel valaminek nevezni kell ezt a valamit, amit csinálok, ezért ehhez a fajta tevékenységhez a Művész állt a legközelebb. Ennyi a Művész megnevezés titka, nem én írtam be, adott, fix, a Facebook által megszabott kategóriák közül kellett választanom.
5/10 anonim válasza:
hohó, miért kellene a művészethez végzettség? :D
ha visszatekintünk az időben, a legnagyobbaknak sem volt semmilyen végzettsége, mégis művésznek mondjuk őket, azért mert annak tarjuk őket.
a másik, ami az oldaladon vannak képek, azokat mindet a semmiből csináltad, vagy valami megszerkesztése által kaptad őket.
egyébként szerintem nem viszel bele mély érzéseket,
én a helyedben egy hosszas esti relaxáció/meditáció után kezdenék neki egy ilyennek és meglátjuk mi születik meg
nekem ezek túl rikítóak, sok a szinkavalkád :)
2014. jan. 22. 20:17
Sarlol: ezt inkább egy másik kérdés során vitatnám meg:)
2014. jan. 22. 22:14
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem több, mint hobbi, az érzelmeim, gondjaim, problémáim kivetítése, képi manifesztációja. Nem akarok érte pénzt kapni, meg semmi ilyen. Nem megrendelésre csináltam, egyszerűen jött. Így tessék nézni.
8/10 A kérdező kommentje:
Ja és, ha valakinek esetleg nem lett volna világos, ennek "fényében" (mármint annak fényében, hogy nem vagyok hivatásos, profi művész és nem pénzért csinálom, nem határidőre, stb. , hanem kedvtelésből, amikor épp "rámjön" az "alkothatnék") tessék nézni... ! Köszönöm!
Akkor ennek tükrében mondom,hogy szerintem a
Surreal flower és az utolsó amiben látok lehetőséget,de inkább az utóbbi a jobb. Ez nem is baj,hiszen fejlődést mutat. Azt kéne eldönteni,hogy mintát vagy képet akarsz készíteni. Ha képet ,akkor a képalkotás szabályait is érdemes megismerni. Illetve javasolnám,hogy a színek , formák jelentésével is foglalkozz, így több lehetőséged lesz azt megalkotni,amit szeretnél..
2014. jan. 24. 08:30
szerintem nem jók,eggyáltalán nem tetszik...
2014. jan. 30. 13:41
Kapcsolódó kérdések: