Miért érzem úgy állandóan mintha figyelme valaki?
Figyelt kérdés
Főleg mikor egyedül vagyok állandóan azt érzem,hogy van ott valaki és figyel,ha fürdök,ha megyek aludni,bármit csinálok...állandóan..miért van ez?#dolog #fora
2014. jan. 20. 21:31
2/16 anonim válasza:
tulajdonképpen ott kell kezdeni, hogy minden, amit látsz, saját magad kivetülése. a világ, és minden. az, hogy te most egy projekciónak milyen keretet adsz, az is "tőled függ". az összes félelmed te magad vagy. valószínű léteznek ilye test nélküli tudatok, lények, de az is mind egytől egyig te magad vagy egy kiterjedtebb szinten. próbáld a figyelmedet ne magadon kívüli pontra (arra amit érzékelsz) összpontosítani, hanem a saját testedre. figyeld magad tetőtől talpig, egyben. ne csak a fejedben legyél. érezd magad tetőtől talpig, egy egészként, egyben. amúgy ezt nappal isjavaslom, meg bármikor. mondj el egy miatyánkot, v nehanyat...nekem segíteni szokott, kijebb tolja a nyugalom hatarat,kitaszitja mindazt, ami nem oda valo. vegso esetben ideiglenes nyugatós terápiát ajánlok. antidepresszánst nem biztos.
3/16 anonim válasza:
# 2
Mégis mi jót szívogattál, barátom?
4/16 anonim válasza:
mert figyelnek téged a gonosz szellemek hallottam egy fiúról,aki meghalt mert bement egy elátkozott házba az átok a családjára szállt és arra,akivel találkoznak ezek az elátkozott emberek felkell égetni az elátkozott házat
5/16 anonim válasza:
Figyellek figyelem lépteid , ahkgy szeded a levegőt ezt nem szoktad látni de amikor fürdéshez levetkőzöl én nem bírok magammal és észreveszel a szemed sarkából a szoba tükréből. Ne félj a sötétben ...sosem leszel egyedül én ott mindig ott leszek.
6/16 anonim válasza:
Utolsó ez kamu :)
ilyesztegesd csak így is paranoiás..
7/16 anonim válasza:
Csak vicceltem nyugi nekem is volt ilyen időszakom én úgy tudtam túltenni rajta magam hogy azt mondtam kit érdekel ha figyelnek mindenki figyel valamit:)
8/16 anonim válasza:
ha valaki paranoiás, az még nem zárja ki, hogy megfigyelik... :D
9/16 anonim válasza:
igen igazad van..
de általában a hírességeket nagy embereket figyelik meg nem a hétköznapi kèt kezi melosokat vagy épp munkanélkülieket
10/16 anonim válasza:
utolsó honann tudod hogy a kérdezö nem hireség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!