Mi a franc lehet a szobámba?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat hallom, hogy recseg az ablakom pedig semmi szél nem fúj arra.Nagyon sokat érzem, hogy figyelnek.És néha azt hallom, hogy recseg a padlón akkor mindig körbe nézek, de semmit se látok.Ezek a jelenségek főként este fordulnak elő.Ja és a szobámba hidegebb van mint a többi szobába pedig rendesen van fűtés meg és nyáron még szigeteltettük a szobámat.Kérlek segítsetek!2014. jan. 19. 17:54
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Szerintem tényleg beképzeltem magamnak a dolgot.De azért elég furi, hogy a házban tök meleg van, de a szobámba meg lehet fagyni.És szoktam TV-t nézni, de horrort nem.Amugy meg nem nagyon szoktam álmodni és ha mégis akkor ilyen bolondságokat pl. az osztályom csacsacsázik a teremben meg hasonlót.
2014. jan. 23. 17:22
12/14 Zole79 válasza:
Én nem nézek TV-t :))) Persze mindent meg lehet magyarázni..
13/14 anonim válasza:
Jelentéktelen apróságok felnagyítása, néha beképzelése. Fizikai ismeretek hiányossága, talán. (bocs, nem bántani akarlak). Minden épületben természetes, hogy magában az épületben terjednek ún. testhangok, és sok minden okozhat hangokat, meg a hőmérsékleti eloszlás sem szokott az épületekben teljesen egyenletes lenni.
És paranoid képzelgések!
14/14 anonim válasza:
Egyébként nem akarok megbántani senkit (valamilyen szinten a szellemekben is hiszek), de szerintem ilyen mindenkinek van, csak mi leszrjuk. Az én szobámban is világ életembe hűvösebb volt, mint máshol, akkor mi van?
Este vannak zajok (hűl a lakás..), igen és? Össze kell szrni magad minden neszre éjjel ugye?
Arra miért nem figyeltek fel hogy a bzi média, tv, idióta sorozatok és filmek mit okoznak bennetek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!