Ki az az Offenderman?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm mondta nekem ezt az izét.De mi a fene ez?:DD Sztem valami pedofil emberke a képek alapján,de nem tudok angolul így nem tudom a legendáját.Valaki?2014. jan. 19. 11:19
11/12 anonim válasza:
Na látod, még eggyel több válasz, amely alátámasztja a #9-es válaszban leírtakat :)
12/12 A kérdező kommentje:
Én már nem is értem ezt az oldalt...
Minden második kérdésemre amit itt felteszek,annyi válasz jön hogy Google,vagy így meg úgy nem tudja senki,meg mennyire hülye kérdés...
Mi közötök van hozzá,hogy mit kérdezek,és annak mi értelme?Nem azt kérdeztem hogy tudom kicsicsókázni egy répa szellemét,hogy lehet szellemet idézni stb,hanem egyszerűen egy "lény legendáját" szerettem volna megtudni,mert szoktam olvasgatni ilyen horror sztorikat,gondoltam hátha ez is valami ilyesmi.De ti ebben segítettetek?Nem csak fikáztátok a kérdést.Miért,a ti válaszotok mennyire tükrözi a kérdést?Egy cseppnyi köze nincs a válaszotoknak a kérdéshez,márpedig egy kérdésre hozzáillő válasszal szólunk hozzá.Szerintem.De úgy látszik én lemaradtam az ókorban.
2014. febr. 10. 12:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!