Ki az az Offenderman?
Ok,ha olyan nagy angol tudásod van,akkor keresd te ki. ;)
Odaírtam: Nem tudok angolul így nem tudom a legendáját.Szerinted én hol kerestem,a wc-ben?
Akkor mondom így:
A google-ba csak angol találatok vannak.
Na így már érthető?
Most keresgélem a kérdések között,hátha megtalálom de már torkig vagyok vele,hogy bármit kérdezek,öt perc után az első válasz hogy nézd meg a google-ban,keress rá,meg egyéb változatok.De Könyörgöm,ez egy olyan oldal,ahol ha nem tudsz valamit,megkérdezed.De ezzel kicseszett sokat segített,hogy most örül magának hogy hogy megmondta.Direkt odaírtam hogy nem találok magyar változatot.Akkor valószínűleg nem az udvaron nem találok magyar változatot,hanem a keresőben...
Nektek azért kösz!
9#
És zavar téged hogy megkérdeztem?Annyira elegem van már ebből is...Vagy a kérdést lehet fikázni,vagy beírni hogy nézd meg a google-ban oszt örülünk magunknak...
Na és a te válaszod mennyire értelmes?Te válaszoltál a kérdésemre?Nem.Hát akkor?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!