Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki az az Offenderman?

Ki az az Offenderman?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm mondta nekem ezt az izét.De mi a fene ez?:DD Sztem valami pedofil emberke a képek alapján,de nem tudok angolul így nem tudom a legendáját.Valaki?
2014. jan. 19. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Olyan ku*va nehéz használni a google-t?
2014. jan. 19. 16:35
 2/12 A kérdező kommentje:

Ok,ha olyan nagy angol tudásod van,akkor keresd te ki. ;)

Odaírtam: Nem tudok angolul így nem tudom a legendáját.Szerinted én hol kerestem,a wc-ben?

Akkor mondom így:

A google-ba csak angol találatok vannak.

Na így már érthető?

2014. jan. 19. 17:11
 3/12 anonim ***** válasza:
mar rengeteg ilyen kerdest feltettek. keresgelj. es magyarul is van fent
2014. jan. 19. 20:00
 4/12 anonim ***** válasza:
vagyis: nem tudjuk.
2014. jan. 20. 17:37
 5/12 A kérdező kommentje:

Most keresgélem a kérdések között,hátha megtalálom de már torkig vagyok vele,hogy bármit kérdezek,öt perc után az első válasz hogy nézd meg a google-ban,keress rá,meg egyéb változatok.De Könyörgöm,ez egy olyan oldal,ahol ha nem tudsz valamit,megkérdezed.De ezzel kicseszett sokat segített,hogy most örül magának hogy hogy megmondta.Direkt odaírtam hogy nem találok magyar változatot.Akkor valószínűleg nem az udvaron nem találok magyar változatot,hanem a keresőben...

Nektek azért kösz!

2014. jan. 20. 18:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert a feltett kérdések egy jelentős hányadára gyorsabban meg lehet találni a gugliban vagy a Wikin a választ, mint ide kiírni róla a kérdést. A válaszoló azt hitte, Te is ilyen kérdést tettél fel, félreértelmezte az írásodat. Van ilyen olykor. Üdv az üdítő kivételek klubjában :)
2014. jan. 24. 20:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudom,de hát ez már elég unalmas hogy gondoltam végre itt ha nem találok valamit,kérdezhetek.De ezekkel a beszólásokkal kb annyit érek mintha sétálnék két kört a szóbában.
2014. jan. 24. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:
slender tesója
2014. febr. 9. 09:36
 9/12 anonim ***** válasza:
A válaszok minősége általában tükrözi a kérdés (vagy a kérdés tárgyának) minőségét. Ehhez mérten, nagyjából annyi értelme van ennek az Offendermannak, mint amennyi értelme a válaszoknak volt.
2014. febr. 9. 09:43
 10/12 A kérdező kommentje:

9#

És zavar téged hogy megkérdeztem?Annyira elegem van már ebből is...Vagy a kérdést lehet fikázni,vagy beírni hogy nézd meg a google-ban oszt örülünk magunknak...

Na és a te válaszod mennyire értelmes?Te válaszoltál a kérdésemre?Nem.Hát akkor?

2014. febr. 10. 09:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!