Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megjelent álmomban az őrangyal...

Megjelent álmomban az őrangyalom. Egésznap nem tudom kiverni a gejemből. Segítség, igaz ez?

Figyelt kérdés
Álmomban beszélgettem a családommal és mindig éreztem hogy mögöttem van valaki, de nem volt ott senki mikor hátranéztem. És a családtagjaimnak megjelentek az őrangyalaik, én is megkértem őt ne rejtőzködjön, megjelent. Hosszú szőke haja van, gyönyörű, kedves. Kérdeztem őt a jövőről semmit nem árult el. Mondta senki nem látja őt rajtam kívül, úgy ébredtem fel, hogy "létezik, csak most nem látom". Ez a gondolat volt bennem ébredéskor. Ez ő volt?

2014. jan. 16. 04:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
valami halucigén szer hatása allat álsz?
2014. jan. 16. 17:39
 12/17 anonim ***** válasza:
Előszöris: Egy őrangyal SOSINCS mögötted! Tilos mögéd állnia, mert azt csak a démonok teszik. Ritka esetekben, amikor egy őrangyal engedélyt kap arra, hogy megmutatkozzon, azt mindig szemből, és egyenesen teszi, ahogy az összes többi angyal (égő csipkebokor, stb). Csakhogy az őrangyalok erre sosem kapnak engedélyt! Nem kommunikálhat veled, nem figyelmeztethet... Hasonló álmom amúgy nekem is volt, de az nem az őrangyalom volt, csupán egy asztrális lény, lehet, hogy magasabb szintű angyal.. De nem őrangyal, ez biztos!
2014. jan. 18. 00:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg vele kapcsolatba lépni, elvégre mindig melletted van, akár mikor kérdezhetsz tőle. Vagy kérd meg, hogy adjon egy egyértelmű jelet, ilyenkor érintést, egy illatot, melegséget vagy bármi mást érezhetsz. :)
2014. jan. 23. 18:33
 14/17 anonim ***** válasza:

"Hosszú szőke haja van, gyönyörű, kedves."

Nahát! A Béla ilyen is tud lenni?

Komolyra fordítva: kedveskéim! Nem kéne végre beszopni, hogy 2014-et írunk? Hol van már a középkor?

2014. jan. 23. 23:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha valóban, nem viccnek szántad ezt a kérdést, akkor elmesélném az én álmomat is....Én is Álmodtam egy angyallal,aki sírt...,de én vigasztalni próbáltam, majd kiderült, hogy akit vigasztalni próbáltam, ő azaz angyal, kinek feladata volna a Vigasztalás... Elég érdekes ugye? ,régebbi álmomban szárnyaim voltak,és arany fényben fénylettem,mintha angyallá váltam volna... De nem tudtam meg sok mindent...Mindenki, csak maga láthatja az angyalait... Vagy megkérheted, jöjjön vissza,egy másik álmodban... :) Hátha többet tudsz meg majd... :)

Üdv:. Attila ! :)

2014. febr. 14. 02:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Jól kell kérdezned, ha szólsz hozzá! Sokat elárulhat magáról, ha jól kérdezel!Mindig Légy Határozott,ha angyallal beszélsz!:) Üdv:.Attila! :)
2014. febr. 14. 02:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem még sosem válaszolt, hiába kérdeztem! :/ Álmomba sem!
2014. márc. 1. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!