Mi az a kaszás?

Figyelt kérdés

GYK-n utána néztem,de nem nagyon találtam semmit róla....És ha meg beírom googleba,akkor nem ad ki semmi normálisat.....

Akkor most mi pontosan az a kaszás?

Előre is köszi a válaszokat!:)

Lehetőleg normálisak legyenek azok a válaszok,köszi:)

2014. jan. 3. 15:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat,de én amúgy nem hiszek az ilyesmikben....
2014. jan. 3. 16:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát a Jóska bácsi az. Aki az utcán csetkeli a gyomot.
2014. jan. 3. 17:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát szerinted létezik, most komolyan? Olyan nincs! :) Hisz akkor Chuck Noris tényleg halhatatlan lenne! :D De amúgy az a kaszás, aki eljön érted ha bepofázol! :D
2014. jan. 3. 17:50
 14/20 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy nem hiszek az ilyesmikben.....
2014. jan. 3. 17:51
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
A kaszás az a fickó, aki hajnalhasadáskor a temetőben csapja a füvet. Azért hajnalban, mert akkor még nincs akkora meleg, s a harmatos füvet jobban viszi a szerszám. Na meg utána meg is kell etetni a jószágot is valakinek.
2014. jan. 3. 21:24
 16/20 Passiflora ***** válasza:

Bocsánat, remélem, hogy sem a kedves Kérdező, sem a többiek nem veszik rossz néven, ha kivételesen nem a kérdésre válaszolok de a "kaszásról" eszembe jutott egy szellemes reklámfilm, amit nemrég láttam:

(Angol nyelvtudás nélkül is érthető, mert egyetlen szó hangzik el benne: Sorry. (Bocsánat.)

http://www.youtube.com/watch?v=sFxcAHqnQDU

2014. jan. 4. 00:24
 17/20 A kérdező kommentje:
Okè köszi a válaszokat:D
2014. jan. 4. 09:45
 18/20 anonim válasza:
Halál.
2014. jan. 6. 12:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Vannak kaszások aki eljönnek értünk, ha meghalunk, az ő főnökünk a halál, aki a 4 lovas egyike, úgy néz ki mint egy ember és öreg, általában egy fehér ing, nyakkendő van rajta és egy fekete zakó. Van neki egy gyűrűje ami által mi nem láthatjuk.
2014. dec. 22. 23:29
 20/20 A kérdező kommentje:
Oké,köszi.:)
2014. dec. 23. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!