Mi az a kaszás?

Figyelt kérdés

GYK-n utána néztem,de nem nagyon találtam semmit róla....És ha meg beírom googleba,akkor nem ad ki semmi normálisat.....

Akkor most mi pontosan az a kaszás?

Előre is köszi a válaszokat!:)

Lehetőleg normálisak legyenek azok a válaszok,köszi:)

2014. jan. 3. 15:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a halál vagy az aki a földeken dolgozik?
2014. jan. 3. 15:49
 2/20 anonim ***** válasza:
Hát én nem arra gondoltam,aki a földeken dolgozik,úgyhogy a halálra....De így sem tudom hogy mit jelent az,hogy kaszás...
2014. jan. 3. 16:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
A kaszás a halál katonája aki eljön azokért a lelkekért akiknek eljött az idejük és ő viszi el őket legalábbis a mendemondák szerint!
2014. jan. 3. 16:05
 4/20 A kérdező kommentje:
A halálra gondoltam.
 5/20 A kérdező kommentje:
Oké köszi:)
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyes legendák szerint ő maga a halál, egy hatalmas fekete csuklyás alak aki a kaszájával "learatja" a lelkeket, azaz ha valakinek lejárt az ideje, akkor a kaszás lesújt rá, így látták a középkori babonás emberek a halált. Dante volt az egyetlen aki legyőzte.
2014. jan. 3. 16:10
 7/20 A kérdező kommentje:
Oké köszi,de akkor most a kaszás létezik,vagy nem?
2014. jan. 3. 16:44
 8/20 anonim ***** válasza:
Ha hiszel benne akkor létezik ha nem akkor nem ez igazából olyan mint az Isten meg az Ördög van aki hisz benne van aki nem ezt úgyis csak akkor fogod megtudni amikor meghalsz akkor meg már nem fogod elmondani senkinek!
2014. jan. 3. 16:46
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
"A kaszás az ősi legendák szerint egy szellem, vagy valamiféle hasonló természetfeletti lény, mely emberi lelkeket szállít át a túlvilágra. Eme lényt emberi szem nem látja, kivéve a leendő áldozaté, vagy halott emberé. "
2014. jan. 3. 16:47
 10/20 anonim ***** válasza:
Hogy létezik-e, vagy sem, azt majd akkor tudod meg, ha érted is eljön. (vagy nem). :-)
2014. jan. 3. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!