Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez mi volt? Nagyon felunk!

Ez mi volt? Nagyon felunk!

Figyelt kérdés

Fekudtem a baratommal az agyban es laptopoztam, mikor ramnezett es megkerdezte, hogy hallom-e ezt a hangot. Mintha 2 kislany dudolt volna, azthittuk, hogy a radio de emlekeztem, hogy kikapcsoltam.(Mindenki alszik itthon, minden kivan kapcsolva.)Osszebujtunk a sarokba es vartuk, hogy abbamaradjon. Elhallgatott, nem mertunk megmozdulni se. Nagyon regi hazban elunk, 2 emeletes es a lepcsohaz mar majd szet esik, tobb, mint 100 eves. Tapasztaltam mar ilyet, de ha nem foglalkoztam vele. Masfel eve lakunk itt.

Mi lehetett? Nagyon felunk. Komoly valaszokat szeretnek, tenyleg fontos!!!

2013. dec. 29. 02:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Inkább el se mondom mi volt, jobb ha nem tudod.
2013. dec. 29. 04:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ők voltak azok: http://www.youtube.com/watch?v=CMbI7DmLCNI
2013. dec. 29. 05:00
 3/8 anonim válasza:
sokszor lehet hallani régi házakban zajokat,lehet egy fűtéscső,vagy egy vízvezeték,és tényleg néha olyan mint ha egy emberi hang lenne......nem szellemek nyugi nem kell mindent elhinni amit a tv-ben látsz
2013. dec. 29. 06:16
 4/8 anonim válasza:
általában ezek a zajok mindig éjjel halhatóak miért? szerintem azért mert a kinti hőmérséklet drasztikusan lehűl,és ugyebár tudjuk hogy a hő hatására tágulnak bizonyos dolgok,hideg hatására viszont összehúzodnak(tudom hülye a megfogalmazás de röviden csak így tudom leírni)és ezek a fizikai folyamatok gyakran zajokkal járnak (szerintem)...de az is lehet,hogy egy kopogó szellem döntsd el te mi a valoszínübb
2013. dec. 29. 06:22
 5/8 anonim válasza:
meg is válaszoltad " es a lepcsohaz mar majd szet esik"
2013. dec. 29. 06:26
 6/8 anonim ***** válasza:

lehet h en vagyok a hulye, de engem inkabb megnyugtatna, nalunk is vannak zorejek, barat csaj meg is ilyedt...

ne felj tole, en inkabb szeretem, a teljes csend inkabb rossz.

amugy van 1-2 dolog ami zoroghet, de nem hinnem h az ilent produkall.

ha parazol nagyon engedd be a kutyat a hazba, bar attol tudsz igazan megilyedni, ha elfeleded h bent van, v nem tudsz rolla h mas beengedte. nekem ejjel felugrott a labamhoz, szegenyt reflexbol leloktem, na akkor megilyedtem.

2013. dec. 29. 07:09
 7/8 intrepid ***** válasza:
Van olyan, hogy számítógép minden ok nélkül rádióadást vesz egy darabig, vannak extrém hangterjedések is, nem kell egyből kisértetekre gondolni.
2013. dec. 29. 07:56
 8/8 Shai-Hulud ***** válasza:

Hallucináció. Előfordul, főleg ingerszegény környezetben. Ha nem a laptoppal foglalkoztatok volna, hanem egymással, akkor nem hallottatok volna ilyen hangokat.

"Tapasztaltam mar ilyet, de ha nem foglalkoztam vele."

Ne foglalkozzatok vele továbbra se.

2013. dec. 29. 09:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!