Ez mi volt? Nagyon felunk!
Fekudtem a baratommal az agyban es laptopoztam, mikor ramnezett es megkerdezte, hogy hallom-e ezt a hangot. Mintha 2 kislany dudolt volna, azthittuk, hogy a radio de emlekeztem, hogy kikapcsoltam.(Mindenki alszik itthon, minden kivan kapcsolva.)Osszebujtunk a sarokba es vartuk, hogy abbamaradjon. Elhallgatott, nem mertunk megmozdulni se. Nagyon regi hazban elunk, 2 emeletes es a lepcsohaz mar majd szet esik, tobb, mint 100 eves. Tapasztaltam mar ilyet, de ha nem foglalkoztam vele. Masfel eve lakunk itt.
Mi lehetett? Nagyon felunk. Komoly valaszokat szeretnek, tenyleg fontos!!!
lehet h en vagyok a hulye, de engem inkabb megnyugtatna, nalunk is vannak zorejek, barat csaj meg is ilyedt...
ne felj tole, en inkabb szeretem, a teljes csend inkabb rossz.
amugy van 1-2 dolog ami zoroghet, de nem hinnem h az ilent produkall.
ha parazol nagyon engedd be a kutyat a hazba, bar attol tudsz igazan megilyedni, ha elfeleded h bent van, v nem tudsz rolla h mas beengedte. nekem ejjel felugrott a labamhoz, szegenyt reflexbol leloktem, na akkor megilyedtem.
Hallucináció. Előfordul, főleg ingerszegény környezetben. Ha nem a laptoppal foglalkoztatok volna, hanem egymással, akkor nem hallottatok volna ilyen hangokat.
"Tapasztaltam mar ilyet, de ha nem foglalkoztam vele."
Ne foglalkozzatok vele továbbra se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!