Mik a jelei annak hogy szellem van a házban?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni,hogy mik a jelei annak,hogy szellem van a házban,mert velem elég furcsa dolgok történtek.....Mondok egyet:Laptopoztam,és kimentem pár percre,és amikor visszajöttem,akkor már nem úgy állt az egér ahogy én odaraktam,hanem elmozdult pár centit.És ez még nem minden,mert a laptopnak a képernyője sem olyan volt ahogy én otthagytam....Éppen a facebook oldalon voltam,és amikor visszajöttem,akkor az se volt már úgy hanem a kezdőképernyőre volt állítva.....Elég furcsa....2013. dec. 18. 17:51
1/12 anonim válasza:
Hallottam a kockaszellemről... A facebookozókat támadja az elején csak mozdítgatja az egeredet meg a képernyőt, de később hülyeségeket ír ki a nevedben, meg törli a felhasználódat.
3/12 anonim válasza:
szellem válasza:
azért egy kis időt a gépnél nekem is hagyhatnál..huh
4/12 A kérdező kommentje:
Kösz az értelmetlen válaszokat!:/Nagyon bunkók vagytok már bocs......Ha valami nem tetszik akkor az a megoldás hogy egyből le kell nézni a másikat?
2013. dec. 18. 19:42
5/12 anonim válasza:
Heeló én piszkáltam bele a gépedbe de nem szellem vagyok hanem egy vicceskedő vírus.
6/12 Krisipoke válasza:
Elég valószínű, hogy csak valaki más piszkált bele a gépedbe, vagy ilyesmi.
Kérdésedre válaszolva: akkor van a házban szellem, ha valaki hisz bennük. Akik megrögzött szellemhívők, azok mindenben állandóan szellemet fognak látni, viszont akik nem hisznek bennük, azok túl lehetnek 100 költözésen, egyetlen szellemmel sem fognak találkozni.
7/12 A kérdező kommentje:
20:55:
Nagyon vicces menj máshova szórakozni!
Legutolsó válaszoló:Köszi az értelmes választ:)
2013. dec. 19. 08:44
8/12 anonim válasza:
az én laptopomon is elugràl az oldal-szegény gyerekem is szivatjàk nemcsak engem..
9/12 anonim válasza:
Oldal-szegény gyereked van? Ezt hogy értsem, talán kevés benne az oldal?
10/12 anonim válasza:
Neeeee utolsó XD félrenyeltem a szendvicsem bzmeg. Jobbá tetted a napomat :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!