Vannak vámírok?
Figyelt kérdés
Sokan beszélnek róluk a netes fórumokban. Vannak vámpír nevű nickek. Sokan csak nappal alszanak és egész éjjel fent vannak (pl 404) sok ilyen legenda van róluk. Eszerint lehetnek ? Valami valóságalapja csak van?2013. dec. 14. 23:02
12/20 anonim válasza:
Hogyne lennének.Folyamatosan leírják a vámot.
13/20 A kérdező kommentje:
Nagyon sok könyv van a vámpírokról, ezért szerintem vannak
2013. dec. 15. 00:49
14/20 anonim válasza:
Én így veszek vért, de egyébként a Vöröskeresztnek dolgozom.
15/20 anonim válasza:
Igen, létezünk!
Üdv:
Mavies (Drakula lánya)
16/20 anonim válasza:
Vannak, de ők se hisznek bennük.
A Hupikék Törpikék is léteznek? Láttam a TV-ben.
17/20 anonim válasza:
Nem. De olyan emberek vannak, akik vámpírok akarnak lenni vagy vámpírnak képzelik magukat. (Őket inkább kerüld.)
18/20 anonim válasza:
Az igazi vámpír amit a legendákból ismerünk csak mese habbal. De van (legalább) kettő idióta angol akik kitalálták, hogy vámpírok lesznek és ha jól emlékszem disznóvért iszogatnak borospohárból és úgy öltöznek mint Marilyn Manson a koncertjein. Két igazi Isten barma. Na ilyen hülyék biztos vannak többen is.
19/20 anonim válasza:
Nagyon sok könyv van a vámpírokról, ezért szerintem vannak
Szeretnék találkozni csak egyetlen huncut áldozattal. Mert ha vámpír van, annak napi szinten táplálkoznia kellene. Miért nincs senki, aki sebzett nyakkal megy reggel dolgozni?
20/20 anonim válasza:
OMG... Komolyan azt hiszed léteznek vámpírok, milyen álomvilágban élsz??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!