Vannak vámírok?
Figyelt kérdés
Sokan beszélnek róluk a netes fórumokban. Vannak vámpír nevű nickek. Sokan csak nappal alszanak és egész éjjel fent vannak (pl 404) sok ilyen legenda van róluk. Eszerint lehetnek ? Valami valóságalapja csak van?2013. dec. 14. 23:02
3/20 anonim válasza:
A 404-et ezen az oldalon kérlek ne ejtsd ki a szádon
6/20 anonim válasza:
Idáig abba a hitben voltam, hogy ez a kategória nem fajulhat tovább.De nagyot tévedtem mindig meg tudtok lepni engem 404 egy csira vámpírok pedig nem léteznek! HÜLYE PARADICSOM PALÁNTÁK!! xDDD
7/20 anonim válasza:
Spiclike
Miért nem hiszel ezekbe? Ez tudományosan alátámasztott tény, hogy vannak vámpírok, szellemek, démonok, reptoidok stb. Ezeket nem lehet megcáfolni
8/20 anonim válasza:
Azért mer én vagyok a marha, hogy felnézek ide! Csók a családnak.
9/20 anonim válasza:
Betűre azonos kérdés is volt már sok, törölve lett.
De nézd, ennyi kérdés van már:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vannak+v%E1m..
Szerinted mit lehet még elmondani újat?
10/20 anonim válasza:
Már ne i haragudj kedves utolsó, de szerintem betűre pontosan még senki nem írta ki,hogy:"Vannak vámírok"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!