Mit láthattam a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
A munkatársam mögött suhant, mivel biztos hogy nem úgy haladt ahogy egy ember. Nagyon széles volt, úgy 2 méter, és 3 méter magas legalább, áttetsző volt azonban szürkés árnyalatú volt a színe.2013. dec. 6. 19:10
11/20 anonim válasza:
Az Érmelléki Kuglófember volt az.
12/20 anonim válasza:
Mindig éreztem én, hogy a munka veszélyes...
14/20 anonim válasza:
Ezért ne dolgozzatok !
Munkahelyen minden sarokba egy szellem leselkedik az emberrek, akik csakúgy ránk tapadnak, azt levakarni se lehet. Még Lúí Pádrével se
15/20 anonim válasza:
Egy agyi MR biztos kimutatna legalább húsz milliméteres átmérőjű infarktust a hipotalamuszt is érintve!
16/20 anonim válasza:
Ami az aurádon van, az a műszakvezető.Állandóan lesik az embert, fene egye meg!
17/20 anonim válasza:
Üdv Én Bill Clingon vagyok a Spermus nevű bolygóról. Az aurádon egy ügynököm van.Nyomoz. Veled van, nem bánt, ha bántana már nem lennél. amit láttál, akkor adta le a jeleket bolygónkra.Kösz a segítséged.
18/20 anonim válasza:
A dagadt, néger dolgozó ebédszünetre ment ;)
19/20 anonim válasza:
Kérdező!
Ilyen velem is történt a múltkor! Ez 100% hogy az Érmelléki Kuglófember volt! Ugyanis mikor utána néztem kuglófnyomokat láttam a földben és finom vanília illatot éreztem. Még láttam is a Kuglófembert eltűnni a folyosó végén aztán, azonnal szóltam a rendészetnek, de kiderült hogy az Érmelléki Kuglófember elvitte és befalta már őket!
Hatalmas szerencsém volt hogy már nem volt éhes!
20/20 VASSZAKÁLL válasza:
Ti nemvagytok 100 asok sztem ez nem normalis h ilyeneket latsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!