Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történik velem és anyuval?

Mi történik velem és anyuval?

Figyelt kérdés
Tegnap szörnyű alvásparalízisem volt. Először éreztem valaminek a jelenlétét a szobámban, aztán arra gondoltam hogy valami madár lehet (bagolyra gondoltam). Ekkor aludtam vissza, és nemis érdekelt a dolog túlzottan... Másnap furcsa fejfájásra keltem, és villannak be furcsa alakokról képek. Ami egyértelmű, hisz biztos front volt, és azért fáj ma a fejem, és az alakok biztos az álmomból villannak be. De! Miért gondoltam egy bagolyra ? Ez abszulút szürreális... Mit keresne egy bagoly a szobában ? Miért erre gondoltam ? Ez abban a percben megnyugtatott, és teljesen normálisnak tűnt. A dolog csattanója az, hogy anyu reggel ment dolgozni, és be akart szólni hogy mielőtt elmegyek énis dolgozni, kapcsoljam be a fűtést, de nem talált a szobámban, se a házban. Azt mondta csak valami baglyot látott az ágyam mellet, de őt nem érdekelte, gondolta hogy majd én fagyoskodok egész nap. Itt is sántít a dolog : Anyu szigorú tipus, és nagyon mérges lett volna, ha tényleg baglyok röpködnènek a szobámba, és én reggel 5 kor eltűnök otthonról... De ez anyut nem érdekelte. Annyit mondott hogy legközelebb szóljak ha megyek valahova... Ez nagyon furcsa ! Anyu azóta gyakran lát baglyokat éjjel, és úgy érzi, a bagoly csak egy kép, amivel valamiről elterelik a figyelmét. Közbe furcsán gondol a baglyokra, mintha a bagoly nem is bagoly lenne, hanem valami más. Én sem értem mi lehet a dolog hátterében... Mik ezek a képek az agyunkban ? Miért történik ez velünk ? A múltkor láttam egy baglyot a tévében, és megmutattam anyunak, hohy ezt látta -e ? Ő elkezdett furcsán viselkedni, és azt mondta az ő baglya nem ilyen volt...hanem...valahogy más... Azóta szidja a madarat, hogy mindenütt a házban vannak, éjjel nem hagyják aludni, stb. De ebben a házban nincs semmilyen bagoly ! De miért lát folyton ilyeneket anyu ? Ès én is miért nyugtattam magam a paralízisem közben a bagollyal ? Én és anyu is kezd furcsán visszagondolni a dolgokra... kezdünk félni... de mi történik ? Segítsen valaki !

2013. dec. 4. 19:17
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Hát ebben a témakörben valaki feltesz egy kérdést, arra vagy azt mondják azonnal hogy kamu, a kérdezőre meg azt hogy drogozik, vagy kiskorú, vagy ilyesmi... De akkor miért van a GYIK -en ilyen témakör...!?
2013. dec. 5. 05:10
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Jódolgukban irogatnak :) egyedül ebben a témakörben tudnak belekötni az emberbe és ez nekik egy irdatlan nagy sikerélménynek számít.
2013. dec. 5. 07:08
 23/29 anonim ***** válasza:
58%
anyud biztosan pszichés beteg! baglyokat nem lát normális ember. ha idegeneket látna még igaz lehetne,de de ez még csak nem is szellem. anyu bekattant
2013. dec. 5. 11:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Mit gondoltál kérdező, hogy minden baromságot kézpénznek veszünk, amit a GYIK-en kiírsz? ez a kérdés egyértelműen hülyeség a fejedből pattant ki vagy tudod bizonyítani az ellenkezőjét? ha bologatásra vágysz akkor keresd fel a paranormal.hu weboldalt sok sikert.
2013. dec. 5. 12:13
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Tiszteletem!

Ez itt nem a "gyakran ismételt kérdések (GyIK), namam ez a gyakori kérdések (GyK).

Az oldal nem azért jött létre, hogy néhény elfuserált gyerkőc választ kapjon a világ elsőrendű kérdéseire.

KATTINGASSATOK SZORGALMASAN A HIRDETÉSEKRE, mert ebből gyűlik az üzemeltető kenyere!

2013. dec. 5. 19:45
 26/29 anonim válasza:
100%

Jaj!

Ha ezt komolyan írtad akkor, sajnállak.. nézd meg a 4. tipusú találkozások c. filmet elvileg igaz alapon van és az emberek az "idegeneket" bagoly formájában látják! de például annak ellenére hogy téves legyen amit mondok, bilincseld magad hozzá az ágyhoz, ha reggelre valami szokatlan lesz, akkor mindenképpen keress kapcsolatot az keresztény egyházzal!

2013. dec. 7. 15:32
 27/29 anonim ***** válasza:
Ez tipikus izanami féleség elég nehéz megmagyarázni mi ez de ha érdekel jelezz. Hány éves vagy?
2013. dec. 10. 19:25
 28/29 anonim ***** válasza:
Egy kis olvasnivaló [link]
2013. dec. 20. 21:43
 29/29 anonim ***** válasza:

ez a történet hasonlít a "negyedik tipusú találkozások" című filmhez :) abban az ufók vitték el az emberkéket és mindegyiket kikérdezte egy pszichológus, és mind azt mondta hogy egy baglyot látott... nem onnan szedted? :D

ha ez tényleg igaz akkor elég ijesztő..

2014. jan. 10. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!