Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Boszorkány?! (bővebben lent)

Boszorkány?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok :) hát,kezdjük ott hogy pl. megálmodom mi lesz holnap álmomban eszek iszok valamikor majdnem kimentem az ejkèjre,felülök beszélek álmomban(ami halandzsa :D) beválnak a megérzéseim és MINDIG pl. legjobb barátnőm mondta hogy megy az apukájához ott aludni én meg mondtam hogy nem így fog lenni és ne mondjam tEnyleg bevált ezt észrevette hogy mindig igy van és mostmár boszorkánynak hív :D jah meg enekeltem egy dalt és csörgött tesómnak a teloja azzal a számmal ,mondtam hogy:bárcsak találnék két pár zoknit és:kinyitottam a szekrényt és beleesett a kezembe o_O nincs semmilyen mágikus erőm pl. hogy lebegtetek tárgyakat ;) de volt olyan hogy azt kivantam barcsak kinyilna az ajto (nem tudom miért) és kinyílt. csak értelmes válaszokat kérek :) és barátnőm mondja mindig csak ezért kérdezem :D

2013. nov. 24. 20:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
82%

ezzel csak az a gond, hogy manapság minden böngészőben van helyesírás javító, szóval, ha elrontasz valamit, aláhúzza pirossal, biztosan neked is feltűnik, hogy az egész szöveg tele van piros vonalakkal

nem mellesleg a helyesírásom kifogásolhatatlan, ha meg a kis és nagybetűk, illetve mondatvégi írásjelekbe akarnál belekötni, ez egyszerű lustaság nálam :)

2013. nov. 25. 07:46
 12/26 anonim válasza:

tudod mit?próbáld ki,hogy egy párnából szedd ki a tollakat,dobd fel a levegőbe és CSAK az akaratoddal tartsd őket a levegőben vagy úsztasd ahova akarod

ha ez nem sikerül nyugi nem vagy boszorkány :D

2013. nov. 25. 14:04
 13/26 anonim ***** válasza:
11 ez egy zöld kéz olyat röhögtem xdDDDD
2013. nov. 25. 14:13
 14/26 anonim ***** válasza:
boszorkányok nincsenek.csak különleges emberek.
2013. nov. 25. 14:13
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen felvételizz a Roxfortba!!!

Próbálj meg átszaladni a falon a 10. és 11. vágány között, ha sikerült, boszorkány vagy.

2013. nov. 25. 19:14
 16/26 anonim ***** válasza:
Roxfortba nem emlékszem, hogy lett volna nyelvtan óra.
2013. nov. 26. 17:25
 17/26 anonim ***** válasza:
Tényleg nem volt... akkor mégiscsak boszorkányról lehet szó. D
2013. nov. 26. 20:29
 18/26 Laylah ***** válasza:
42%
Még ennyi értelmetlent. Kérdező, a boszorkányság egy vallás. Ha azt a vallást követed, boszorkány vagy, ha nem, akkor nem. Ennyire egyszerű. :) (És Wicca =/= borszokányság!!!)
2013. nov. 26. 21:49
 19/26 anonim ***** válasza:
Köszönjük, Emese!
2013. nov. 26. 23:08
 20/26 Laylah ***** válasza:
59%
19: le lehet pontozni, de nekem van igazam. :) A kérdezőnek jók a megérzései, továbbfejlesztve őket talán médiumi képességeket is kifejleszthet magában, de a boszorkányság teljesen más téma. Lassan 7 éve vagyok benne, csak tudom, hogy mit beszélek...
2013. nov. 27. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!