Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Boszorkány?! (bővebben lent)

Boszorkány?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok :) hát,kezdjük ott hogy pl. megálmodom mi lesz holnap álmomban eszek iszok valamikor majdnem kimentem az ejkèjre,felülök beszélek álmomban(ami halandzsa :D) beválnak a megérzéseim és MINDIG pl. legjobb barátnőm mondta hogy megy az apukájához ott aludni én meg mondtam hogy nem így fog lenni és ne mondjam tEnyleg bevált ezt észrevette hogy mindig igy van és mostmár boszorkánynak hív :D jah meg enekeltem egy dalt és csörgött tesómnak a teloja azzal a számmal ,mondtam hogy:bárcsak találnék két pár zoknit és:kinyitottam a szekrényt és beleesett a kezembe o_O nincs semmilyen mágikus erőm pl. hogy lebegtetek tárgyakat ;) de volt olyan hogy azt kivantam barcsak kinyilna az ajto (nem tudom miért) és kinyílt. csak értelmes válaszokat kérek :) és barátnőm mondja mindig csak ezért kérdezem :D

2013. nov. 24. 20:41
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
jah meg kihagytam hogy ott állok az osztály ajtónál és ezt mondom :most jön majd be (például) kata és amire kimondom tényleg bejön :o
2013. nov. 24. 20:49
 2/26 anonim ***** válasza:
84%
Félelmetes vagy. :) Most feküdj le.Holnap felkelsz,és irány Kórház.becsukod a szemed a gyerekosztálynál,és mond jó hangosan PSZIHOLOGUS. Előbb utóbb bejön ez is hidd el.
2013. nov. 24. 20:52
 3/26 A kérdező kommentje:
figyelj nem azt mondtam hogy az vagyok hanem a barátnőm mondta és neki akarom bebizonyítani hogy mindenki szerint nem vagyok az :S ennyi nem hiszem azt magamról :D csak már olyanokat csinál hogy pl. boszorkányos könyveket ad ilyesmi idegesítő...
2013. nov. 24. 20:58
 4/26 Whitzerai ***** válasza:
60%
Elébb-utóbb meg fognak égetni... :-P
2013. nov. 24. 21:02
 5/26 anonim válasza:
60%
Hát ez fenomenális. Van egy ötletem: vedd elő a Magyar Nyelvtan és Helyesírás című könyvet, olvass rá egy párat, hátha belemegy a tartalma a fejedbe! Ha nem, akkor ki kell ábrándítsalak: nem vagy boszorkány. Inkább menj tanulni, a showműsoroknál nincs esélye egy varázserő nélküli embernek. De ne szomorkodj: telejódsás még lehetsz, oda úgysem kell tehetség! A TV-ben pedig még a helyesírást sem nézik.
2013. nov. 24. 21:50
 6/26 anonim ***** válasza:
47%

nem, te jedi vagy

azt a "nem így fog lenni" részt pedig gondold át

2013. nov. 24. 22:03
 7/26 anonim ***** válasza:
Mi az az ejkéj?
2013. nov. 24. 22:06
 8/26 anonim ***** válasza:
most nem azért, de mi az az ejkéj? :D
2013. nov. 24. 22:32
 9/26 A kérdező kommentje:
úristen ti tényleg ilyen vakok vagytok?! már kétszer is elmondtam hogy a legjobb barátnőm hiszi azt.... itt oltogattok az ,,erkéjjel" közben meg megnézném a ti helyesírásotokat :D pont ezt az egyetlen szót tévesztem el csak .. az a furcsa hogy mások válaszainál bezzeg normàlis válaszok jönnek pedig ott azt írja le hogy szerinte ő az -.-"
2013. nov. 25. 06:58
 10/26 anonim ***** válasza:

Azt is elrontottad, hogy most már. :D :D :D

Gagyimadár vagy.

2013. nov. 25. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!