Kopogó szellem? Azok válaszát várom, kik hisznek a természetfelettiben!
"Azok válaszát várom, kik hisznek a természetfelettiben!"
Én nem hiszek a természetfelettiben, így akkor nem is írom le neked, hogy mitől szokott ilyen lenni az esetek kb. 90%-ában. Várj csak az ezos válaszokra, hátha még valami pszichés betegségbe is beleesel majd a válaszoktól, amik majd csak jól összezavarnak, és a félelmeidet fogják erősíteni.
Komolyan, és szellem világot nem kizáró hozzáállással:
Mégis milyen unalmas lehet minden éjszaka ellebegni az ajtódhoz és kopogtatni?
Ha meg akarna ölni (mármint ha tudna, mármint ha létezne) megtette volna.
Miért áll egy szellem érdekében, hogy ajtón kopogjon, csapkodja a konyhaszekrény ajtót és módszeresen leverje a lábasokat?
Rosszgyerek, esetleg rosszul lát, részeg?
Szerintem is alkohol lehet a dologban.
Utban a kerdezo hazahoz megallt a szellem a krimoban, betankolt katonasan, odaert a hazhoz es nem talalta a csengot, kopogni kezdett szerencsetlen.
Mindennapos eset az ilyen.
"nem tudom eldönteni, hogy álmodtam, avagy valós zörej!"
Mindezek ellenére: "Azok válaszát várom, kik hisznek a természetfelettiben!"
Na, itt feladom.
Szia!
Lehetséges,hogy kopogó szellem,de ha egyáltalán igaz ez a történet,és nem csak unatkoztál,akkor tényleg lehet,hogy szellem van nálad....De viszont lehet,hogy van rá egy logikus magyarázat.Először mindig ki kell zárni a szellemeket,és keresni kell egy logikus magyarázatot.Ha nincs,akkor már elfogadható az a tény,hogy szellem van a házban.És amint írtad,eléggé zavaró.Ilyenkor hívni kell egy szakértőt,mert a kopogó szellemek a legagresszívabbak,és a félelemből táplálkoznak!De nem szerettelek volna megijeszteni,csak ez az igazság,és az eddigi válaszokból ítélve,nem nagyon kaptál normális választ,bocs....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!