A vámpírokról lenne szó. Megeshet hogy én is azzá válok?
Figyelt kérdés
Szerintetek mik a "tünetei"?2013. nov. 16. 19:09
21/22 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ez egy teljesen komoly válasz. Tünetek: fejfájás, ok nélkül dühös vagy, éhes vagy de nem tudod mire éhezel, hirtelem szomorúság tör rád, élvezeted leled az erőszakban, kicsit kegyetlen vagy... ha ezeket MIND tapasztaltad akkor gond van.
22/22 marinaazs válasza:
Üdv kérdező!
Én is egy komoly választ szeretnék küldeni. Lenne egy kérdésem Hozzád: kb. milyen gyorsan futsz? Lehet, hogy csak babona, hogy a vámpírok gyorsan futnak, de soha nem lehet tudni.
Másodszor szeretném közölni, hogy teljesen egyet értek az előttem üzenővel a tünetekkel kapcsolatban. Komoly dolog lehet, ha valaki vámpírrá változik,és ha megtörténne, próbálj meg uralkodni magadon. Nagy élmény lenne.
Remélem a legjobbakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!