Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A vámpírokról lenne szó....

A vámpírokról lenne szó. Megeshet hogy én is azzá válok?

Figyelt kérdés
Szerintetek mik a "tünetei"?

2013. nov. 16. 19:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Micsoda érdekes dolgok ezek.A kérdésemre senki sem válaszolt,csak cáfolgatták.Nem kértem vélemény.Mindenki abban hisz amiben szeretne,és nem feltétlen bírod egyetértésre győzni.Lehetséges hogy semmi köze sincsen a leírtaknak a vámpírokhoz,habár azért mindenben megegyezik.Ott van pár gyilkosság is.És napjainkig vannak megmagyarázhatatlan események.Ki tudja mennyi hasonló kaliberű gyilkosságot tusoltak el?De ez nem fontos.Köszönöm a kommenteiteket,bár hasznomra nem váltak,remélem ti ki éltétek a hadakozó éneteket.;)
2013. nov. 17. 20:12
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

Ez most kötekedés a részedről, szabályellenes. Megkaptad a választ, de mivel ismétlés a tudás öreg anyukája ismét:

Nem léteznek vámpírok, így tüneti sincsenek.

2013. nov. 17. 20:35
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Vlad Drakula, más néven Vlad a karóbahúzó megszületik.

1477.

Drakulát meggyilkolják.

1484.

Nem sokat élt matekzseni! :D

A Drakula nem a neve, az egy lovagi cím.

Sárkány Lovagrend, tulajdonképpen Sárkány Társaság, latinul Societas Draconistrarum. A rend jelképe a farkával önmagát megfojtó, azaz önmagát feláldozó sárkány. A szimbólum jelképezi azt a pillanatot, amikor egy nobilis lélek hajlandó saját magát is feláldozni, hogy másokon segíthessen. A lovagrendet Luxemburgi Zsigmond magyar király, későbbi német-római császár valószínűleg második feleségével, Cillei Borbálával kötött házassága alkalmával alapította.

2013. nov. 18. 12:38
 14/22 anonim ***** válasza:
37%
Szívesen beszélgetek veled és segítek,ha tudok.
2013. nov. 18. 23:34
 15/22 anonim ***** válasza:

szia

komolyan érdeklödsz vagy csak irtál?

ha komolyan, akkor irok privát.

2013. nov. 21. 06:08
 16/22 anonim válasza:
100%
A bőr kivilágosodik, a haj besötétedik, nagy fogaid lesznek, nap, fokhagyma és kereszt allergia. Ezek közül minimum kettő igaz az albínókra (bőr és hogy a nap az káros nekik). De szerintem lehetetlen vámpírrá válni.
2013. dec. 5. 01:05
 17/22 anonim válasza:

A sok hozzá nem értő földhöz ragadt ember véleménye nem takarja a reális igazságot!

Vagy az ENSZ emberei és próbálják elhitetni veled hogy nem léteznek vámpírok!

Szerinted mekkora tömegpánik törne ki a világban ha kiderűlne hogy az álítólagos csúcsragadozónak van egy ragadozója: a vámpír! (És megtévesztésig a prédára hasonlít!)

2014. jan. 3. 21:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Utolsó: most megborzongtam a válaszodon :D még nem is gondolkoztam el a ,,megtévsztésig a prédára hasonlít" részen.
2014. jan. 6. 02:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Én hiszek a Földön ragadt lelkekben, a földönkívüliekben, a mennyben és a pokolban, Istenben és az anygylokban.Sokan hülyének néznek hogy hiszek a szellemekben de szerintem senki sem tudhatja mi vár rá a halál után úgyhogy megcáfolni se tudják, a világegyetem pedig hatalmas és simán létezhet más bolygón is élet.De a vámpírok létezése más dolog.Nem is tudod mennyire szeretném ha léteznének vámpírok de legbelül én is tudom hogy ez sajnos csak egy nemnormális emberről alkotott legenda amit az idő múlásácal kiszíneztek.Tényleg vannak legyendák Csupakabráról aki nem hagyott vért áldozataiban de lehet egy mutáns állat is vagy csak egy kitaláció.Bem akarlak megbántani de semmi esély rá hogy átváltozz vámpírrá.Az egyik legjobb barátnőm hófehér bőrű,szinte koromfekete hajú, imádja kínozni magát és másokat is, nem bírja a napot,folyton feketében jár és imádja a saját vérét inni.De ettől függetlenül normális és szeretem.És nem, nem vánpír csak egy átlagis tini aki egy furcsa időszakát éli.Amúgy meg van róla győződve hogy vámpírok léteznek de sajnos ez csak egy legenda marad.Szóval ne aggódj nem leszel vámpír, vannak még hozzád hasonló emberek:)
2014. febr. 1. 20:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:D

Amúgy 14/l

2014. febr. 1. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!