Szerintetek ha szellem leszek énis kisérthetek más embereket?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 14:55
1/13 anonim válasza:
Nincsenek szellemek, te sem leszel az.
...
Egyébként te valami perverz vagy, aki attól élvez el, hogy ráhozza a frászt másokra?
2/13 Grielean válasza:
Ha szellem leszel, akkor igen.
Az viszont még mindig kérdés, hogy léteznek-e egyáltalán szellemek, és ha igen, hogy válhat bárki is azzá?
3/13 anonim válasza:
Igen, de engem hagyjál békibe!!! :D
4/13 anonim válasza:
Szerintem ha halott leszel akkor a koporsóba fogol megroh@dni semmilyen kísértet nem leszel. ez csak egy mese felfogtad? nem léteznek, szellemek mert aki megdöglött, azok mind visszajönnének minket kísérteni. vagy meglátogatnák a szeretteiket.
5/13 A kérdező kommentje:
vissza is jönnek engem már kisértettek és sok más embert is téged nem az egy dolog
2013. nov. 10. 19:34
7/13 anonim válasza:
SZELLEMEK AZ ESETEK 58%(százalékába) nem jönnek vissza.
üdv:Adolf Hitler
8/13 A kérdező kommentje:
adolf vicces voltál :D
2013. nov. 11. 01:02
9/13 anonim válasza:
Ha szellem leszel, akkor minden bizonnyal.
De szerencsére nem leszel az, mint ahogy más sem.
10/13 anonim válasza:
Persze. Én most azt csinálom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__4817808..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!