Léteznek galambok?
Látott már valaki? ha igen,milyenek?
Lehet hogy csak a képzeletem játszik velem,de egy csomòszor láttam már... lehetséges hogy természet feletti erejük van??
Ezen a felvételen egy neves gufókutató egy galambról számol be, amelyik kukorékol. A Wembley Stádiumot megtöltő közönség nagy érdeklődéssel hallgatja a tudományosan alátámasztott bizonyítékok sorát.
Persze, hogy léteznek!
Ne hallgass ezekre, a minden lében kanál szkeptikusokra - amúgy is, mi a fenének jönnek ide, minket, ezotériásokat zavarni? Mi nem megyünk a tudomány rovatba, úgyhogy minket is békén lehet hagyni! A másik meg: ők, még akkor sem hinnének az UFO-kban, ha az ajtójukon kopogtatnának - mi meg tudjuk, hogy létezhetnek.
A galambbal kapcsán: [link] A másik meg: előző életemben galamb voltam. Lehet, hogy erről is fogok beszámolót tartani. Na erre mit léptek, szkeptikuskáim? Nos?????
A galambok nem léteznek, ez is az ördög műve.
Gondold végig logikusan: hol van leírva a Bibliában, hogy Isten megteremti a galambot? SEHOL!!! Az ördög, kénye - kedvére cselekedett és elhiteti velünk, hogy léteznek galambok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!