Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek galambok?

Freddy.krueger kérdése:

Léteznek galambok?

Figyelt kérdés

Látott már valaki? ha igen,milyenek?

Lehet hogy csak a képzeletem játszik velem,de egy csomòszor láttam már... lehetséges hogy természet feletti erejük van??

2013. nov. 5. 23:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Galambok nem léteznek, azok a madarak, amit galambnak hívunk, valójában tollal álcázott, fejre fosó krixkraxok.
2013. nov. 6. 14:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok kutató munka van erről hogy léteznek e galambok, a legprofibb tudósok is ezzel folglalkoznak hogy léteznek e galambok, állitolag azt mondják hogy szürkék dagadta és az emberek fejére fosnak és huhognak, bár lehet azok a baglyok, én multor láttam egyet és beszélt hozzám is azt mondta hogy leszarta a hátamat, de én nem hittem neki, és erre lefosta a fejemet
2013. nov. 6. 18:39
 13/23 DarkLantern ***** válasza:
100%
Nos a jelenlegi tudományos álláspont szerint, amit az USA beli Harvard egyetem ornitológus (madártani) részlege képvisel, a galamb nem több mint egy interdimenzionális feketelyuk által okozott tér idő görbület, amelyen megtörik a fény, és az általunk galambnak vélt formát hozza létre. Erre az álláspontra a 8.9 milliárd dolláros kutatási összegből jöttek rá, melyet az USA soron kívül utalt át nekik a kutatásra. Egyben rájöttek arra is hogy a galamb fos az élet értelme, legalábbis az hogy pont a fejed tetején találjon el, ha ez megvolt (fejed tetejére fosson egy galamb) akkor teljesítetted is az élet értelmét, vagyis a továbbiakban értelmetlen az élet.
2013. nov. 6. 18:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát,szerintem tudnál jobbat is... Galambok?? Nemár XD
2013. nov. 6. 20:23
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Rászállnak Lajosra, és lészen Galambos Lajos.
2013. nov. 6. 20:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom állítólag látott egy galambot! Hát... szép temetése volt.
2013. nov. 6. 21:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
igen, mert egy párhuzamos alternatív jövőből ahol minden csupa galamb kaki, ők onnan jöttek hogy világ uralomra törjenek...egyébként tudnak kurjogni
2013. nov. 8. 09:47
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Galambok léteznek! én hiszek bennük! Sőt, láttam is már galambokat! Sőt a kezemben is fogtam már egy igazi élő, tollas galambot, és szürke volt meg minden! Hihetetlen élmény volt, de tényleg. Sőt ennél is jobban tudok, én tartottam is galambokat, nem egyet, többet, csak úgy hobbiból...hogy ha megkérdezi valaki hogy léteznek e akkor meg tudjam mutatni bizonyítékként hogy igen, léteznek!
2013. nov. 8. 20:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

18: Mutass egy pengeéles videót a galambjaidról, s mi megválaszoljuk, hogy CGI.

Mutass egy rossz minőségű videót a galambjaidról, s mi megválaszoljuk, hogy az kínai lámpás.

:-)

2013. nov. 9. 11:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Gigliola Radic: Már nincsenek galambjaim..elszálltak a bizonyítékaim XD

Most kacagógerlém van...galambalakúak családjába tartozik ugyan, de nem galaaaaamb XD vagy ahogy egy ismerősöm mondaná: Gallamb :)

2013. nov. 10. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!