Szerintetek farkasember vagyok?
Egyetértek a # 3-as válaszolóval. Ha az vagy megtalálunk, a csahosok falkáit már megtizedeltük, hamarosan mindnek vége lesz, és lezárhatjuk a háborút.
Am félre téve a trollkodást: A jó hallás, szaglás, és látás elég tág fogalom, hallasz alacsony és vagy magas frekvenciákon? látsz az alap színskálán túl, pl.: ultra viola tartományban is? Kilométerekről megérzed pl.: a vér szagot? vagy más egyéb erős szagokat?
Na ugye hogy nem, túl sok twájglájgtot néztél, ennyi.
Mindenképpen!
Na jó, NEM.
"ha sötétben vagyok [... világit a szemem" Erről a Lugosi Bélás Drakula jutott az eszembe :D.
a lehető legjobb fejlemény egy kérdésnél: hülye vitatkozik hülyével. Akár csak én..
Kérdező, alapjába véve ha farkasember lennél, akkor tudnánk a létezésükről és nem menne itt a "hiszünk vagy nem hiszünk benne, és aki nem azt hiszi, amit én/te/ő, akkor az mehet a lecsóba" , alapjába véve nem vagyok szkeptikus, se semmi, de nincs kézelfogható bizonyíték a farkasemberségre..
Küldj már egy képet a világító szemeidről ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!