Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Halálotok után itt maradnátok...

Halálotok után itt maradnátok szellemszerű alakban, ha igen mit néznétek meg?

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 11:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az egész világot. Mindenhova elmennék ahova életemben nem volt rá lehetősségem.
2013. nov. 1. 12:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, igyekezném óvni azokat akik fontosak nekem.
2013. nov. 1. 12:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Igen, itt maradnék, de nem örökre. Először is megnézném, hogy ki jönne el a temetésemre, ki sírna és ki örülne. Aztán utazgatnék, olyan helyekre mennék, ahova eddig nem volt lehetőségem néhány emberre, akivel nagyon nem vagyok jóban, ráhoznám a frászt. Aztán ha egyszer meguntam, elbúcsúznék a szeretteimtől, és továbblépnék.
2013. nov. 1. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:

- a szeretteimet figyelném

- elmennék a világ számos pontjára ahová az életben nem sikerült

- megnézni a nőket fürdés, átöltözés közben

2013. nov. 1. 16:18
 5/13 Információ Kapitány ***** válasza:
Lezúznám a gonosz másokat megkísértő szellemeket, majd vígan konyhaszekrény ajtókat csapkodnék.
2013. nov. 1. 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:
TERMÉSZETESEN!Mindenhová ellmenék.Aztán megijesztenék egy repülön a kapitányt.hehe:D
2013. nov. 2. 09:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Skót kastélyokban kísértenék :)
2013. nov. 2. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:
ha most következne be, akkor folyamatosan leskelődnék a szerelmem után, és persze az őrangyala is lennék egyben, másokat is figyelnék, akik fontosak nekem, és kísérteném, ijesztgetném azokat, akik nekem vagy szeretteimnek ártottak vagy akarnak ártani
2013. nov. 2. 21:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Igazából ha létezik Isten és én olyan helyzetben vagyok hogy a poklot nem érdemlem meg hanem két opció van hogy:

-Mennyország

-Földhöz ragadtság, saját kéróval meg a többi itt maradtal én simán ezt vállalnám be.

2013. nov. 4. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem is tudtam, hogy ez ilyen buli.

Ezek szerint létezik szellemturizmus?

2013. nov. 4. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!