Halálotok után itt maradnátok szellemszerű alakban, ha igen mit néznétek meg?
Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 11:52
1/13 anonim válasza:
Az egész világot. Mindenhova elmennék ahova életemben nem volt rá lehetősségem.
2/13 anonim válasza:
Igen, igyekezném óvni azokat akik fontosak nekem.
3/13 anonim válasza:
Igen, itt maradnék, de nem örökre. Először is megnézném, hogy ki jönne el a temetésemre, ki sírna és ki örülne. Aztán utazgatnék, olyan helyekre mennék, ahova eddig nem volt lehetőségem néhány emberre, akivel nagyon nem vagyok jóban, ráhoznám a frászt. Aztán ha egyszer meguntam, elbúcsúznék a szeretteimtől, és továbblépnék.
4/13 anonim válasza:
- a szeretteimet figyelném
- elmennék a világ számos pontjára ahová az életben nem sikerült
- megnézni a nőket fürdés, átöltözés közben
5/13 Információ Kapitány válasza:
Lezúznám a gonosz másokat megkísértő szellemeket, majd vígan konyhaszekrény ajtókat csapkodnék.
6/13 anonim válasza:
TERMÉSZETESEN!Mindenhová ellmenék.Aztán megijesztenék egy repülön a kapitányt.hehe:D
8/13 anonim válasza:
ha most következne be, akkor folyamatosan leskelődnék a szerelmem után, és persze az őrangyala is lennék egyben, másokat is figyelnék, akik fontosak nekem, és kísérteném, ijesztgetném azokat, akik nekem vagy szeretteimnek ártottak vagy akarnak ártani
9/13 anonim válasza:
Igazából ha létezik Isten és én olyan helyzetben vagyok hogy a poklot nem érdemlem meg hanem két opció van hogy:
-Mennyország
-Földhöz ragadtság, saját kéróval meg a többi itt maradtal én simán ezt vállalnám be.
10/13 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy ez ilyen buli.
Ezek szerint létezik szellemturizmus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!