Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tudnék tenni?

Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
hittem a szellemekbe, de nem nagyon tartottam tőlük , de elköltöztünk egy másik lakásba ,ahol viszont furcsa dolgok vannak árnyakat látok, lépteket a nappali felől estek már le dolgok a polcról is, és történtek már ilyen dolgok de valahogy nem foglalkoztam velük , de most valamiért félek és nem merek kimenni néha a szobából mit tudnék tenni ,hogy megint letudjam úgymond sz@rni ?
2013. okt. 25. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
a szellemek halottak és nem igazán tudnak neked ártani
2013. okt. 25. 01:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Csinálj belőle filmet és híres leszel, de előtte dugd el a bélyeggyűjtményed, nehogy lebukj hogy kamu!
2013. okt. 25. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Először kezdjük értelmes racionális lehetőségekkel:

- hőtágulás hatása: nappal után az esti lehüléskor a különböző anyagok a házban különböző mértékben mennek össze, recsegnek-ropognak az elemek

- új lakástípusba költöséztél és szokatlan a szomszédok közelsége, recseg a padló, de a szomszédé

2013. okt. 25. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Jöjjenk a további megoldások, lehetőségek:

- megfelelő embertől (pl. ** oktatótól, vagy Villás Bélától, vagy valami visszaigazolható embertől) kérjél tértisztítást, védelmet a szobára

- fogadd szívedbe Jézust, és gondolj arra, ohgy veled van, és hogy szeret téged (lehet, hogy távol áll tőled az ilyesmi, de sok pozitív energiát nyerhetsz)

- nézz szembe velük, próbáld meg, ha hallod a lépéseket direkt menj oda, nézz rájuk, szólj hozzájuk, esetleg mondd nekik, hogy 'menjetek innen', mások azt szokták, hogy : "élők az élőkkel, holtak a holtakkal".

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2013. okt. 25. 19:47
 5/5 anonim válasza:
Nos, én még nem tapasztaltam hasonlókat csak nagyon ritkán, viszont a legjobb barátnőm házában, főleg a szobájában van valaki. Szerintünk démon lehet, de ez csak buta emberi feltételezés. Ő is egy ember alakú árnyat lát, ami közeledik felé. Ilyenkor a kutyája nyüszít, figyel, ugat, de olyan is volt már hogy elbújt a szekrénybe és ott nyüszögött. A barátnőm ilyenkor fel szokott állni támadóállásba, úgymond "szembe néz vele" néha azt is mondja, hogy "Tűnj el!" és ilyenkor valóban eltűnik. Olyan is történt vele, hogy hajnalban felkelt és "meg próbálta szállni a démon" csak nem sikerült neki valamiért, valószínű azért mert a barátnőm nagyon erős lélek nem mondja ki a fájdalmait, küzd és mindig készen áll a harcra. Én azt ajánlom hogy szerezz be néhány fakeresztet az a démonok egyik gyengesége valamint a szenteltvíz. Ha már nagyon nem bírod, félsz és csak a szellemre tudsz koncentrálni kezdj el énekelni vagy verset mondani ami leköti az elméd vagy hívj fel valakit, de semmiképp ne kezdj el félni mert a démonok a gyenge lelket támadják. Remélem segítettem ez nagyon komoly téma vedd komolyan!
2013. okt. 26. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!