Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Most mit tudjak tenni?

Most mit tudjak tenni?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy pappal, s azt mondta, hogy amik velem történnek, az a gonosz műve, vagyis a Gonosz nem hagy békén, sokszor zavar. Azt mondta, hogy imádkozzak, vagy menjek el szentmisére, de annyira makacs vagyok s kevés a hitem, hogy nemet mondtam. Hogyan tudnék másképp véget vetni, a gonosz "támadásainak"? Valami egyszerü modszert
2013. aug. 22. 15:50
1 2
 1/15 feher.farkas@tihi ***** válasza:
hej edös draga fiam (most komolyan) az ezoteria sosem egyszeru lassan lassan ki kell dolgoznpd az aurad s majd ugy uzod el a gonoszt hogyan azt te kell eszrevedd ne legyel stresszes legyel nyugodt ha megjelenik egy ordog elotted..... konnyu mondanom de hidd el ha helyesen csinalod hamar kesz leszel az eros auraddal (jo nem eppen aura hanem "fenypancel" nevezd ahogy akarod)
2013. aug. 22. 15:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Például felvállalod a felelősséget a saját életedért. Nem pedig a gonoszt, az ufókat, meg a bánatos isten tudja még mit kell hibáztatni, ha valami szarul sül el.
2013. aug. 22. 16:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Attól mert kevés a hited, még mehetsz templomba. Menj el gyónni és utána megszabadulsz a démonoktól.
 4/15 anonim ***** válasza:

Ha nincs hited, akkor azt miért hiszed el, hogy ez a gonosz műve?

Nem tudom hogyan támad a gonosz, hogy mik történnek veled, de biztosan valamilyen más oka van, esetleg még betegség is lehet, vagy csak rossz neveltetés, stb.

5/15 anonim ***** válasza:
te pszichológus eset vagy. xD
2013. aug. 22. 16:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Higyj Istenben, töretlenül.
2013. aug. 22. 16:41
 7/15 anonim ***** válasza:
gyermekem...fordulj orvoshoz
2013. aug. 22. 16:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Mármint nincs hitem az Isten felé. A pszichologus hulyeség, ez nem olyan eset. De nem megyek templomba, s főként nem mondom el a bűneimet a papnak, de még mindig nem adtatok választ... de mondjuk, az első válaszolónak van valami igaza...
2013. aug. 22. 16:45
 9/15 anonim ***** válasza:
de akkor minek foglalkozol ezzel a témával. mondtad nem hiszel istenben akkor a gonoszba sem hiszel.
2013. aug. 22. 16:50
 10/15 anonim ***** válasza:
LOL megbízol egy mocskos pedofil papban? Undorító vagy kérdező. Ez hogy a "gonosz műve" szintén undorító. Menjél csak szentmisére, hadd mossák ki az agyadat, bár ahogy látom már így is eléggé kimosták.
2013. aug. 22. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!