Most mit tudjak tenni?
Figyelt kérdés
Beszéltem egy pappal, s azt mondta, hogy amik velem történnek, az a gonosz műve, vagyis a Gonosz nem hagy békén, sokszor zavar. Azt mondta, hogy imádkozzak, vagy menjek el szentmisére, de annyira makacs vagyok s kevés a hitem, hogy nemet mondtam. Hogyan tudnék másképp véget vetni, a gonosz "támadásainak"? Valami egyszerü modszert2013. aug. 22. 15:50
11/15 A kérdező kommentje:
17.25-ös válaszolonak: ha egy kérdést nem lehet feltenni mert gunyolják az embert, akkor menj a búsba, s kivánom,hogy te is tapasztalj ilyeneket, s azután beszélj lenéző gúnyolódó, s ne nézz le másokat, s ha nem értessz hozzá, ne irj választ. Zoli. Remélem megeggyeztünk, s vannak rendes válaszolók de te nem, s ne haragudj, de azért válogasd meg a szavaid, s azután én is, s nem vagyok 14 éves köcsög, lehet hogy 2 szer anyi vagyok mint te :p
2013. aug. 22. 22:39
12/15 anonim válasza:
Jó hogy azt mondta a pap, hogy misére menjél meg ilyenek. Mindenki a saját cégét reklámozza. Ha jósnőhöz mentél volna, akkor az átok levételt javasolna, ha természetgyógyászhoz, az aura tisztítást írt volna elő stb.
Nem írod le konkrétan, mik történtek veled, de szerintem nem kéne belemagyarázni, hogy a gonosz műve.
Viszi a házad a végrehajtó, válnak a szüleid, nem sikerülnek a vizsgák? Mással is van ilyen, mégsem paphoz megy, meg a gonoszt vádolja.
13/15 anonim válasza:
menny már el! nincs más lehetőség! vagy kínlótsz vagy inkább elmész és utána tutsz bulizni!
15/15 anonim válasza:
Nem a hiteden múlik, hogy van Isten és van gonosz. Persze az rajtad múlik, hogy hiszel-e benne, vagy nem. Ha a gonosz zaklat, csak egy megoldás van Isten. Ha elfogadod, ha nem. Ha érzed a gonosz jelenlétét Ő csak Istentől és Jézustól riad meg. Nincs más választásod. Sajnálom, de én is csak Isten által szabadultam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!