H0tb0y kérdése:
Sztetek igaz lehet h a világot 1815 óta 3 démon iránytja?
Figyelt kérdés
És ha igaz, h lehet küzdeni velük? Van akik küzdenek velük h lehet csatlakozni? Sztetek ez igaz?2013. okt. 21. 12:28
52/63 A kérdező kommentje:
Információ Kapitán rosszul linkeltél ők nem azok!!!
Buer pl igy néz ki:
A többire is rá lehet keresni de ezek nem azok.
2013. okt. 23. 16:36
53/63 Információ Kapitány válasza:
XD
Itt az én barátom Oszlop a küklopsz. Egyszerű lény, de jó bajtárs, segített a reptíliánok ellen. A képen ottvan a legjobb barátja is aki egy kőoszlop.
54/63 anonim válasza:
gyolyot nekik golyot mindegyik demonnak en vagyok az egyik demon hahaha
3 démon:
1. Adolf hitler
2. passtz
3. passz
55/63 anonim válasza:
ugye tudod, hogy a te drága angyalkád előbb utóbb minket magyarokat is kiirtott volna? :)
56/63 A kérdező kommentje:
Hitler csak egy báb volt akit démonok irányitottak!!
2013. okt. 24. 14:48
58/63 anonim válasza:
Azért hiszed el ezt a sok zagyvaságot, mert elképesztően primitív és műveletlen vagy. Erre a helyesírásod (illetve a helyesírás teljes hiánya) a közvetlen bizonyíték.
59/63 anonim válasza:
1815-ben alakult meg a Szent Szövetség melynek alapítói:I. Ferenc osztrák császár, I. Sándor orosz cár és III. Frigyes Vilmos porosz király. A szövetség Napóleon és a polgári forradalmak ellen alakult. Célja a feudalizmus teljes visszaállítása. Ezek történelmi tények. Szerintem a haverod történelem órán is be volt szívva és így emlékszik az eseményekre. De ha ezt elhiszed te sem vagy különb nála.
60/63 anonim válasza:
Szerintem te egy kicsit sok supernaturalt nézel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!